Siyaset

Yerel seçim ittifak görüşmelerinde kritik süreç başlıyor

Yerel seçim ittifak görüşmelerinde kritik süreç başlıyor AKP ile MHP arasındaki görüşmelerin iki hafta içerisinde tamamlanması planlanırken, CHP ile İYİ Parti liderlerinin bu hafta bir araya gelmesi bekleniyor. detaylar haberimizde…

Yerel seçim ittifak görüşmelerinde kritik süreç başlıyor

Yerel seçim için süre daralırken, partiler arasındaki işbirliği görüşmeleri de sürüyor.

CHP ve İYİ Parti arasındaki görüşmelerde de iki liderin bu hafta bir araya gelmesi bekleniyor.

AKP ve MHP süreci uzatma peşinde…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin haftaya yapacağı görüşmenin ardından ittifakın çerçevesi belirlenecek. AK Parti ile MHP‘nin ayrı ayrı seçim kampanyası yürütmesi planlanıyor.

AK Parti ile MHP arasındaki ittifak görüşmelerinin ardından iki hafta sonunda tüm il ve ilçe adayları kamuoyuna duyurulacak.

CHP – İYİ Parti Görüşmeleri…

CHP ile İYİ Parti arasındaki görüşmelerde kritik sürece girildi. Ankara ve Antalya’da yaşanan tıkanıklığın aşılması için liderlerin bu hafta bir araya gelmesi bekleniyor.

“Desteklenmeden kazanılamayacak yerler var”

Kılıçdaroğlu‘na sunulan raporda İstanbul, Ankara, Mersin, Adana ve Antalya‘da CHP adayı desteklenmeden seçim kazanılmayacağı vurgulanırken; Manisa, Denizli, Kocaeli, Isparta, Osmaniye, Kayseri ve Konya gibi illerde İYİ Parti adayının desteklenebileceği belirtildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica