İGF

Yeşilova Holding’ten global tecrübe paylaşımı

Yeşilova Holding, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu, Ufuk 2020 Türkiye Faz-II projesi kapsamında düzenlenen etkinliğine özel davetli olarak katıldı.

BURSA (İGFA) – “Ufuk Avrupa – Bataryalar: Sabit uygulamalar ve e-mobilite için rekabetçi bir Avrupa endüstriyel batarya değer zincirine doğru” adlı etkinliğe, ALBATROSS projesinin koordinatörlüğü görevini yürüten Yeşilova Holding, özel davetli olarak katılım sağladı.

Yeşilova Holding olarak, konsorsiyum koordinatörü ve partneri görevini üstlenerek yürütmekte oldukları Ufuk 2020 projelerinde elde ettikleri tecrübeleri farklı ülkelerden katılımcılarla paylaştıklarını aktaran Yeşilova Holding Grup İcra Kurulu Başkanı Yalçın Yeşilova, “Ar-Ge Merkezi Müdürümüz Emre Dolaylar’ın özel davetli olarak katıldığı programda, Türkiye ve AB ülkelerinden birçok katılımcı ile bir araya gelme şansını yakaladık. Yoğun bilgi alışverişlerinin gerçekleştirildiği etkinlikte, Emre Bey liderliğinde yürütülmekte olan AB projeleri ALBATROSS, LEVIS ve LIGHTBEE’nin hazırlık ve yazım aşamalarını, onay süreçlerini ve sonrasında yaşanan tecrübeleri diğer katılımcılar ve proje yürütücüleri ile paylaştık” dedi.

İş bağlantılarını genişleterek ileride yapılabilecek yeni AB projeleri için faydalı ilişkiler kazanıldığını sözlerine ekleyen Yeşilova, Ar-Ge’de planlı, hedefli çalışmayı ve sürekliliği sağlamanın şart olduğunu belirtti. Bünyelerinde oluşturdukları ‘Ödül ve Teşvik Sistemi’ hem arkadaşların motivasyonunu yükselttiğini, hem de ortaya koydukları bilimsel çıktıların işimize ve sektörümüze faydası arttığını söyleyen Yeşilova, “Son dönemde 10 adet patent başvurusu, 9 adet akademik makale yazımı ile şirketi bilim dünyasında ve sektörde başarı ile temsil ettik. Çalışmalarımızda sürdürülebilirliği sağlamak adına bilimsel yayın üreten, proje fikri geliştiren, patent başvurusu yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek ekibin plaketlerini Ar-Ge Müdürü Emre Dolaylar ile birlikte takdim etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica