Genel

Yeşim Salkım ve Gülben Ergen kavgası büyüyor

Yeşim Salkım ve Gülben Ergen kavgası büyüyor Gülben Ergen’in evli bir iş adamıyla ilişki yaşadığına dair iddiaların ortaya atılmasının ardından ünlü sanatçının geçmişte kavgalı olduğu Yeşim Salkım ve Seren Serengil, taarruza geçti. Salkım, bugün canlı yayında Ergen’i ağır hakaretlerle hedef aldı. Yeşim Salkım ve Gülben Ergen kavgası büyüyor detaylar haberimizde…

Yeşim Salkım ve Gülben Ergen kavgası büyüyor

Magazin gündemi Gülben Ergen-Yeşim Salkım kavgasıyla sarsıldı. Bu sabah Duymayan Kalmasın adlı programın canlı yayınına bağlanan Yeşim Salkım, Gülben Ergen’e hakaretler yağdırdı. Yeşim Salkım’ın “Ben otel odalarında kimseyle basılmadım, para karşılığı satılmadım” diyerek sarfettiği çok ağır sözlerle herkesi şoke etti.

“Onun kasetlerini ilk gören kişi benim. Ben otel odalarında basılmadım”

Yeşim Salkım, “Onun kasetlerini ilk gören kişi benim. Ben otel odalarında basılmadım, onun gibi kimsenin metresi olmadım” diyerek zehir zemberek sözlerini sürdürdü.

Gülben Ergen ‘Dava Açıyorum’ dedi Yeşim Salkım hemen cevap verdi

Gülben Ergen, dün Salkım’ın kendisini hedef almasıyla ilgili olarak dava açacağını beyan etmişti. Yeşim Salkım, Ergen’in sözlerine bu sabah cevap verdi. Öfkesiyle dikkat çeken Salkım, “Sen daha önce de hukuk falan demiştin ya bundan 16 yıl önce. Sonra bir güzel geri çekmiştin. Ben o zaman çıkartmadığım tüm kanıtları sunayım bakalım. Kim daha çok üzülmüş? Hodri meydan Gülben…” ifadelerini kullandı.

Torpille ödül aldırdığı sanatçıları açıkladı

Bunun yanı sıra Yeşim Salkım, Cengiz Semercioğlu’nun “Bu kanalın bir zamanlar kraliçesi sendin hiç mi birilerine torpil yapmadın?” sorusuna; “Evet yaptım. Cenk Eren, Hilal Cebeci ve Yonca Evcimik rica ettiler, sadece onlara ödül aldırdım. Kanaldan engellediğim tek isim Gülben Ergen” dedi.

‘Üzerine helikopter pisti yaptırım’

Yeşim Salkım, bir zamanlar Hakan Uzan’ın kendisini tehdit ettiğini ve “Seni öldürürüm üzerine de helikopter pisti yaptırım” dediğini açıkladı. Salkım sözlerine şöyle devam etti; “Sen Türkiye Cumhuriyeti’nin gördüğün en büyük…. Nokta nokta nokta…. Gülben Ergen, bu dünya ikimize fazla kızım, büyük hesaplaşma başladı. Ölene kadar senin peşini bırakmayacağım. Senin ben nelerini dökeceğim ortaya!”…

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica