Genel

Yeter iftiralarınızdan sıkıldık artık

Yeter iftiralarınızdan sıkıldık artık

İzmit Belediye Meclisi Ak Parti meclis başkan vekili Muharrem Tutuş’un sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ‘Fatma hanım artık yeter’ başlıklı açıklama üzerine İzmit Belediyesi basın sözcülerinden Cem Şakoğlu bir açıklama yayınladı. Şakoğlu ‘Muharrem Tutuş yine havanda su dövmüş. Yine iftiralar ile vazifeli olduğu algı operasyonunu yürütmüş. Şaşırdık mı? HAYIR’ dedi. Şakoğlu şunları söyledi;

Boş laflarınız artık kabak tadı verdi

“Ak Parti İzmit Belediyesi meclis başkan vekili Muharrem Tutuş yine kendine yakışanı yapmış ve bayram seyran dinlemeden her zaman yaptığı gibi siyaset yapmaya devam etmiş. Yine sadece imalar ve kendileri üretip yine kendilerinin inandığı dedikodular üzerinden altı boş bir dolu laf etmiş. Tutuş da Ak Parti meclis üyeleri de bunu ilk defa yapmıyor. Çamur at izi kalsın politikası artık kabak tadı verdi. İhale yolsuzluğu kandırmacası ile boşuna halkı kandırmaya çalışmasınlar. Devletin vergi dairesi vergi numarası vermiş mi? VERMİŞ. Devlet EKAP kaydı yapmış mı? YAPMIŞ. İhale mevzuatı gereği EKAP kaydı olmayan firmalar ihaleye girebilir mi? GİREMEZ. Ticaret sicili tescili yapılmış mı? YAPILMIŞ. İş yapılmış mı? YAPILMIŞ. Kamu zararı var mı? YOK. Bütün bunları bilen Akp’li meclis üyeleri hiç değişmiyor ve aynı taktik ile firmalar üzerinden “Adresinde bulunamayanlar, sanal ofisler” gibi hayali söylemlerle iftira atma çabasına giriyor yine. Biz bu iftiralarla uğraşmaktan sıkıldık artık. İstanbul Büyükşehir Belediyesine teröristler aldınız dediler, terörist yakalama işini bile bize havale ettiler. Sürekli aynı hayali söylemler ve yolsuzluk iftiraları ile İstanbul, Ankara, Adana, Aydın, İzmir vs. bütün Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde aynı yolu izliyorlar. Ankara Büyükşehir Belediye başkanımız hakkında da aynı yeğen yalanları, İzmit’te de değişmiyor. Sonuç “yeğenlerine milyonlar aktardılar” iddiaları yalan çıkıyor. Camiye ayakkabı ile girdiniz dediler, iftira attılar, 2 yıl sonra iftirayı atan Akp meclis üyesi kendi ağzı ile iftira attığını itiraf ediyor. Fatma Başkanın fabrikada çalışan eşine kadar iftira attılar. Kanıtlayamadıkları gibi rezil oldular. Heykel yalanını attılar, belgelerle önlerine koyduk. Kanıtlayın istifa ederim diyenler rezil oldular, sustular. Gerçekten merak ediyoruz kendi uydurdukları yalanlardan kendileri utanmıyorlar mı acaba? Bakın Akp’liler kendi paralı yaptıkları tuvalet ücretlerini bile neden paralı diye bize soruyorlar. Şimdi de yönettikleri devletin onayladığı, vergi numarası verdiği, EKAP kaydı ile ihalelere girme yetkisi verdiği firmalar üzerinden hayali söylemlerle yine iftira atıyorlar. Şaşırdık mı? Tabi ki HAYIR. Biz alıştık artık. Vatandaşımız da hiçbir kentte değişmeyen bu tarz siyasetlerine fazlasıyla alıştılar ve artık halkımızın gözünde inandırıcılıklarını da kaybettiler.

Şakşakçılarınızdan kafanızı kaldırın

Son olarak yine aynı şeyi söyleyeceğim. Ne yaparsanız yapın ne söylerseniz söyleyin, insanları ne şekilde kandırmaya çabalarsanız çabalayın, tüm doğruları gören ve bilen Allah var. İftiralarınız artık bizi değil sizi zor durumda bırakıyor. Etrafınızdaki şakşakçılarınızdan kafanızı kaldırıp biraz halka kulak verirseniz ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız. Biz İzmit Belediyesi olarak kent halkının yıllardır özlediği ayrımcılık yapmadan hizmet etmeye, kent kültürünü, sanatı, tarihi ve turizmi doğru noktalara taşımak için bütün engellemelere rağmen var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Artı olarak şunu da unutmayın ki ‘Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş’ atasözünün gerçeğe dönüşmesini bütün çabalarınıza rağmen yaşatmayacağız size.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica