Siyaset

Yıldırım ve Kılıçdaroğlu mecliste nezaket ziyaretinde buluştu

Yıldırım ve Kılıçdaroğlu mecliste nezaket ziyaretinde buluştu TBMM Başkanı Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Meclis’te bir araya geldi. Sürpriz görüşme sonrası kısa birer açıklama yapıldı. detaylar haberimizde…

Yıldırım ve Kılıçdaroğlu mecliste nezaket ziyaretinde buluştu

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması beklenen Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Meclis’teki makamında ziyaret etti. Yaklaşık 45 dakika süren görüşme sonrası iki isim kısa birer açıklama yaptı.

Yıldırım, “Sayın Genel Başkan’a nezaket ziyaretinde bulundum. Meclis Başkanı olarak seçildikten sonra kendisi arkadaşlarıyla bizi ziyaret etmişti” dedi. Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına ilişkin soruya yanıt vermedi.

Kılıçdaroğlu ise “Sayın Başkan nezaket ziyaretinde bulundu kendisine yürekten teşekkür ederim. Aynı zamanda parlamentodaki çalışmalar konusunda da bilgilendirdi” diye konuştu.

Talep, yıldırım’dan geldi

Görüşme talebinin Binali Yıldırım’dan geldiği öğrenildi. CHP kaynakları bunun iadei ziyaret olduğunu öne sürdü.

Görüşmenin içeriğine ilişkin açıklama yapılmadı. Ancak Yıldırım’ın belediye başkanı seçilmesi halinde protokol sırasını kaybetmek istemediği, bu nedenle özel bir düzenleme yapılabileceği belirtiliyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica