Genel

Yıldızlı: “Azerbaycanlı kardeşlerimiz yalnız değildir”

CHP Kocaeli, TADEF Başkanı Bilal Dündar ve yönetimini ziyaret ederek, “Sevinciniz sevincimiz, kederiniz kederimizdir’ diyerek Azerbaycan’ın her zaman yanında oldukları mesajını verdi.

Yıldızlı: “Azerbaycanlı kardeşlerimiz yalnız değildir” … Yıldızlı; “Ermenistan’ın kardeş ülkemize gerçekleştirdiği provokatif saldırılar Türk toprakları üzerindeki yıllardır sürdürdükleri emellerini gerçekleştirme çabasıdır” dedi. detaylar haberimizde…

Yıldızlı: “Azerbaycanlı kardeşlerimiz yalnız değildir”

“Sevinciniz Sevincimiz Kederiniz Kederimizdir”

CHP Kocaeli, TADEF Başkanı Bilal Dündar ve yönetimini ziyaret ederek, “Sevinciniz sevincimiz, kederiniz kederimizdir’ diyerek Azerbaycan’ın her zaman yanında oldukları mesajını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli, kardeş ülkemiz Azerbaycan’a Ermenistan’ın provakatif saldırıları sonucu başlayan çatışmalarda kaybettiğimiz kardeşlerimiz için taziyelerini iletmek üzere, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu (TADEF) Başkanı Bilal Dündar ve yönetimini ziyaret etti. CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar Haydar Aliyev Kültür Evi’nde gerçekleştirdikleri ziyarette ‘Sevinciniz sevincimiz, kederiniz kederimizdir’ mesajını verdi.

İZİN VERMEYECEĞİZ

Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Ermenistan’ın ateşkes ihlali sonucu bir kez daha sivil ve askeri kayıplar verdik. Kardeşlerimiz Azerbaycan’ın acısını en derinden paylaşıyoruz. Her zaman yanınızdayız. Sevinciniz sevincimiz, kederiniz kederimizdir” dedi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ise, “Ermenistan’ın kardeş ülkemize gerçekleştirdiği provokatif saldırılar Türk toprakları üzerindeki yıllardır sürdürdükleri emellerini gerçekleştirme çabasıdır. Azerbaycanlı kardeşlerimiz yalnız değildir. Hepimizin başı sağ olsun. Bu kirli emellerin gerçekleşmesine asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica