Siyaset

Yıldızlı: “Bugüne kadar aklınız neredeydi?”

Yıldızlı: “Bugüne kadar aklınız neredeydi?” … Yıldızlı; “Halkı düşünmeyerek yine kolları sıvayanlar koronavirüs salgınının pik yaptığı, önlemlerin arttırıldığı ve hijyenin en önemli olduğu bir dönemde 2 gün boyunca suyu keserek hat taşıma kararı aldı” dedi. detaylar haberimizde…

Yıldızlı: “Derhal bu yanlıştan dönün”

Başkan Yıldızlı’dan su kesintisine tepki…

TCDD’nin Yuvacık’taki çalışması sebebi ile İSU’nun Kandıra dışındaki Kocaeli’deki tüm ilçelerde 28-30 Aralık tarihleri arasında 48 saat boyunca su kesintisinin yaşanacağını duyurmasına tepkiler büyüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı da pandemi sürecinde böyle bir kesintinin yaşanmasına “Bugüne kadar aklınız neredeydi” şeklindeki sözleriyle tepki gösterdi.

“DERHAL BU YANLIŞTAN DÖNÜN”

Ulaştırma Bakanlığı tarafından yürütülen söz konusu çalışmanın uzun süredir ertelendiğini ifade eden Başkan Yıldızlı; “İSU Genel Müdürü Ali Sağlık bugünkü su kesintisi hakkında yaptığı duyuruda Gebze Köseköy hattı üzerinde ihtiyaç duyulan 3. ve 4. Peronların yapım çalışmasının Yuvacık’tan gelen ana isale hattı üzerinden geçecek olması sebebi mecburi bir taşımanın yapılacağını söyledi. Ancak tüm kent kamuoyu biliyor ki bu işlem yıllardır seçim dönemi vs. denilerek ertelenmekteydi. Halkı düşünmeyerek yine kolları sıvayanlar koronavirüs salgınının pik yaptığı, önlemlerin arttırıldığı ve hijyenin en önemli olduğu bir dönemde 2 gün boyunca suyu keserek hat taşıma kararı aldı. Bugüne kadar aklınız neredeydi? Derhal bu yanlıştan dönün. Böyle bir süreçte kendi keyfinizce sürekli olarak ertelediğiniz taşıma işini pandemi dönemine getirip, sadece ‘önlem alın’ diyerek Kocaeli halkını susuz bırakamazsınız” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica