Siyaset

Yıldızlı: ‘Dünya tarihine altın harflerle yazılan Adalet Yürüyüşü’

Farklı siyasi görüşten milyonlarca insan 25 gün boyunca 432 kilometre yol kat etti

Yıldızlı: ‘Dünya tarihine altın harflerle yazılan Adalet Yürüyüşü’ … Yıldızlı; “Hiçbir provokasyona mahal verilmeden Cumhuriyet’in ve demokrasinin savunucularının kilometrelerce yol kat ettiği Adalet Yürüyüşü milyonlarca kişiyi aynı gayede buluşturdu” dedi. detaylar haberimizde…

Yıldızlı: ‘Dünya tarihine altın harflerle yazılan Adalet Yürüyüşü’

Adalet Yürüyüşü’nün 3’üncü Yıldönümünde Başkan Yıldızlı’dan anlamlı mesaj

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı; 15 Haziran 2017 tarihinde milyonlarca kişinin katılımıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’nün yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Yıldızlı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun hak, hukuk ve adalet diyerek çıktığı yolda farklı siyasi görüşten milyonlarca insan 25 gün boyunca 432 kilometre yol kat etti. Geçtiğimiz günlerde yine aynı asılsız iddialarla milletvekilliği düşürülen Enis Berberoğlu’nun; gazetecilik görevini yerine getirdiği için asılsız iddialarla tutuklanmasının ardından başlayan Adalet Yürüyüşü dalga dalga büyüdü.

Ankara’dan başlayarak İstanbul’da biten ve dünya tarihine altın harflerle yazılan Adalet Yürüyüşü, kişiye göre değil herkes için adalet isteminin sembolü oldu. Hiçbir provokasyona mahal verilmeden Cumhuriyet’in ve demokrasinin savunucularının kilometrelerce yol kat ettiği Adalet Yürüyüşü milyonlarca kişiyi aynı gayede buluşturdu. Böylesine barışçıl bir yürüyüşe öylesine büyük bir katılım herkese göstermiştir ki ülkemizde adalet sistemi maalesef kişilere işlemektedir. Herkes için adalet sağlanana kadar, hukuk süreci herkes için eşit bir şekilde işlenene kadar yılmadan, yorulmadan mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica