Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Yıldızlı: “Halkımızın sesi olan muhtarlarımızın her zaman yanındayız”

Yıldızlı; "Kocaeli’deki 472 muhtarlığımızı tek tek ziyaret ediyor, taleplerini dinliyor, onların dile getirdiği sorunları çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz"

Yıldızlı: “Halkımızın sesi olan muhtarlarımızın her zaman yanındayız” … Yıldızlı, “halkımız arasında köprü olan muhtarlarımızın üstlendiği büyük sorumluluğun farkındayız. Onların dile getirdiği, talep ettiği her istek ve sorun aslında halkımızın isteğidir” dedi. detaylar haberimizde…

Yıldızlı: “Halkımızın sesi olan muhtarlarımızın her zaman yanındayız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldızlı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Mahallelerimizde devletimizin baş temsilciliği görevini üstlenen, devletimiz ile halkımız arasında köprü olan muhtarlarımızın üstlendiği büyük sorumluluğun farkındayız. Onların dile getirdiği, talep ettiği her istek ve sorun aslında halkımızın isteğidir. Bu amaçla Kocaeli’deki 472 muhtarlığımızı tek tek ziyaret ediyor, taleplerini dinliyor, onların dile getirdiği sorunları çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın sesi olan tüm muhtarlarımızın her zaman yanındayız ve en büyük destekçisiyiz. Halkımız için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica