Siyaset

Yüksel Ercan Ak Parti Gebze Belediye Başkan Aday adayı oldu

Yüksel Ercan Ak Parti Eğitimci-Gazeteci Yüksel Ercan 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Aday adaylığı başvurusunu AK Parti Gebze İlçe başkanlığına yaptı. Yüksel Ercan Ak Parti detaylar haberimizde…

Yüksel Ercan Ak Parti …

AK Parti Gebze İlçe teşkilatında İlçe başkanı İrfan Ayar tarafından karşılanan Yüksel Ercan başvuru evraklarını seçim işlerinden sorumlu ilçe yöneticisi Mustafa Önal’a teslim etti.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçim öncesi AK Partide başlayan aday adaylığı süreci Eğitimci-Gazeteci Yüksel Ercan’ın Gebze Belediye başkan adaylığı ile devam etti. Başvuru sırasında konuşan Yüksel Ercan; bütün amacının daha yaşanabilir, Kültürel alanda bütün Türkiye’nin tanıyacağı bir Gebze için çalışmak olacağını söyledi.

“İlçe başkanımız İrfan Ayar’a ve Gebze ilçe yönetimine çok teşekkür ediyorum”

Başvuru evraklarının teslim edilmesi sırasında konuşan Yüksel Ercan;AK Partiye üyelik – aday adaylığı; Ve başvuru sürecinde benden yardımını esirgemeyen İlçe başkanımız İrfan Ayar’a, Gebze ilçe yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bana kucak açtılar, sahip çıktılar. Bende bundan sonra Parti teşkilatımızla birlikte üzerimize düşen bütün görevleri; eksiksiz bir şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağım.

“Aday gösterilirsek gece gündüz demeden AK Partiye…”

Bugün Resmi başvurumuzu yaptık, Genel merkezimiz Gebze belediye başkan adayını belirleyinceye kadar elimizden geleni yapacağız. Aday gösterilirsek gece gündüz demeden AK Partiye Gebze’de en fazla oyu getirebilmek adına gece gündüz demeden koşacağız. Aday gösterilme sekte Partimizin bize vereceği talimatları bir başkan adayı gibi yerine getirmekten asla geri durmayacağız.

“Gebze’yi bir kültür şehri haline getirmek…”

30 yıldan fazladır ikamet ettiğimiz Gebze’nin daha yaşanabilir kent olması adına yapılan bütün faaliyetlerin içerisinde bulunduk. Biz kültür insanıyız… Partimiz bizi Belediye başkan adayı olarak gösterirse artık sanayiye doymuş Gebze’yi; bir kültür şehri haline getirmek vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif alacağı bir şehir yapmak adına bütün gayretimizi göstereceğiz.

“Bende kendimi AK Parti Gebze ilçe teşkilatına emanet ediyorum”

An itibarı ile Gebze Belediye başkan aday adaylığı dosyamı sizlere sunmuş bulunmaktayım. Bundan sonra diğer aday adayı arkadaşlarım ile birlikte bende kendimi AK Parti Gebze ilçe teşkilatına emanet ediyorum. Bizimle birlikte Aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm partili arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica