Siyaset

Yurdagül: ‘Bunların yaptıkları ne ahlaka sığar ne insanlığa sığar’

Yurdagül: ‘Bunların yaptıkları ne ahlaka sığar ne insanlığa sığar’Yurdagül; “Biz gülmeyi severiz ancak bizim geleneklerimizde bırakın böyle toplu katliamları, mahallemizde komşu teyzemiz vefat ettiğinde neşelenmemeye çalışırız” dedi. detaylar haberimizde…

Yurdagül: ‘Bunların yaptıkları ne ahlaka sığar ne insanlığa sığar’

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kocaeli İl Kongresi’nde konuşan eski Milletvekili Bekir Yurdagül, “Parti geriye gitmiş durumda. Milletvekilleri bu kenti dizayn etti” eleştirisinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kocaeli İl Kongresi’nin, Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen genel kurulunda konuşan eski Milletvekili Bekir Yurdagül; “Ulusumuzun başı sağ olsun.

Değerli arkadaşlar. Gülmek devrimci bir eylemdir. Biz gülmeyi severiz ancak bizim geleneklerimizde bırakın böyle toplu katliamları, mahallemizde komşu teyzemiz vefat ettiğinde neşelenmemeye çalışırız. Bunların yaptıkları gerçekten ne ahlaka sığar ne insanlığa sığar. Kelle gibi sırıtmak ahlaksızlığın daniskasıdır. Onlar gülerken biz yas tutuyoruz.

Ama kendimizi de sorgulamamız gerekir. Bu kandan beslenen tek adam rejimin savaş politikalarına CHP evet dememelidir. Adamların her getirdiği teskereye evet diyoruz. Atatürk’ün partisi olarak doğruların peşinden gitmemiz lazım.

“Kongreyi niçin yapıyoruz?”

Partiler demokratik olsun diyoruz, neden çarşaf listeden kaçıyoruz? 2 saat geç bitse kongre ne olur? 15 gündür medyada ilçe yönetimleri toplanmış bilmem hangi adaya destek verdiklerini açıkladı. Kongreyi niçin yapıyoruz? CHP’nin özgür delegeleri bu kongrede hangi listeye oy vereceklerini bilemeyecek kadar bilinçsiz arkadaşlar mı? Neden baskı uyguluyoruz delege arkadaşlarımıza? Buna dur diyecek arkadaşlarımız var. Ama kendileri taraf oldukları için bu konuda hakemlik yapamıyorlar. Parti 10 sene öncesi seviyesine gelmiş. Parti geriye gitmiş durumda. Milletvekilleri bu kenti dizayn etti” eleştirisini yaptı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica