Genel

Zeki Sezer, ‘Türk siyasi tarihinde Ecevit ve Kıbrıs’ı anlatacak

Zeki Sezer, ‘Türk siyasi tarihinde Ecevit ve Kıbrıs’ı anlatacak Merhum Bülent Ecevit’ten sonra Demokratik Sol Parti’nin başına geçen ve 2004- 2010 yılları arasında genel başkanlık yapan Zeki Sezer Türk Ocağı Kocaeli Şubesi’nin davetlisi olarak İzmit’e geliyor. Zeki Sezer, ‘Türk siyasi tarihinde Ecevit ve Kıbrıs’ı anlatacak detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Zeki Sezer, ‘Türk siyasi tarihinde Ecevit ve Kıbrıs’ı anlatacak

Zeki Sezer İzmit’te

DSP Genel eski başkanlarından Zeki Sezer Türk Ocağı Kocaeli Şubesi’nin davetlisi olarak 25 Ocak 2018 Perşembe günü İzmit’e gelecek.

Zeki Sezer Türk Ocağı Kocaeli Şubesi’nin davetlisi

Merhum Bülent Ecevit’ten sonra Demokratik Sol Parti’nin başına geçen ve 2004- 2010 yılları arasında genel başkanlık yapan Zeki Sezer Türk Ocağı Kocaeli Şubesi’nin davetlisi olarak İzmit’e geliyor.

Zeki Sezer, “Ocak başı sohbetleri” etkinliğinde konuşmacı

Türk Ocağı Kocaeli Şubesi Başkanı Yücel Alpay Demir, DSP Genel eski Başkanı Zeki Sezer’in “Ocak başı sohbetleri” etkinliği çerçevesinde konuşmacı olarak programa katılacağını söyledi.

Türk Ocağı Şube Başkanı Demir’in düzenlediği etkinlik halka açık

Türk Ocağı Kocaeli Şube binasında; 25 Ocak 2018 ( Perşembe ) günü saat 18.00’de başlayacak olan etkinliğin konusu “Türk siyasi tarihinde Ecevit ve Kıbrıs”. Sezer bu konuda katılımcıları bilgilendirecek. Türk Ocağı Şube Başkanı Demir, etkinliğe İzmit halkını davet etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica