Hayata Dair

Teşekkürler Dr. Bülent Çücen

Geçtiğimiz günlerde Katarakt ameliyatı olan Gazeteci arkadaşımızın ameliyatında başarılı bir operasyonla süreç yaşatan Uzman Dr. Bülent Çücen ve ekibine teşekkür ediyoruz- akarhaber

Dr. Bülent Çücen ve ekibi tarafından gerçekleştirilen Katarakt ameliyatı sonrasında duygularını dile getiren Gazeteci arkadaşımız şu ifadelere yer verdi:
“Katarakt ameliyatı olduğum zaman sürecini anlattıklarında çok korkmuştum… nedense bu süreci geçirenler fazla abartılı anlatmışlardı. Fakat gözümdeki Katarakt artık bana zarar vermekteydi, randevu almak zordu, özel hastaneler ise bütçemize uygun değildi.

Bu korku ve endişe ile insana insan gibi yaklaşan, hastasına en yakını gibi ilgi ve alaka gösteren, değerli genç ve dinamik Uz. Dr. Bülent Çücen ve ekibinin ameliyat masasında buldum. Girdiğim Katarakt ameliyatından sorunsuz bir şekilde çıktım.

Gerek ameliyat sırasında ve gerekse ameliyat sonrasında en ufak bir acı, yanma, batma, göz yaşarması gibi bir yan etki oluşmadı. Hiç ameliyat olmamışım gibi hissettim kendimi. elleriniz dert görmesin güzel insan sevgili doktorumuz Bülent bey ekibi.

İnsan hayatı ile oynayan bu güzel insanlara laf söyleyen ve hatta darp edenlere de bir çift sözüm var. Elinizi sağlık personelimizin yakasından çekin.

Bugün evimde dinlenirken ameliyatımda bulunan Uz. Dr. Bülent Çücen, servis sorumlusu Pınar Tütüncü, hemşirelerimiz Kübra Toprak ve Sema Şimşek’e sonsuz teşekkürlerimi sunma ihtiyacı hissettim.

Bu ülkenin insanlarının sizlere çok ihtiyacı var sevgili doktorlarım ve sağlık çalışanlarımız, iyi ki varsınız…”

Daha Fazla Göster