Siyaset

Bursalı: Devrimci Venezuela’yı Selamlıyoruz

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı başkanlığındaki parti heyeti, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Freddy E. Molina Gutierrez’i ziyaret etti. Vatan Partisi ABD’nin hedefindeki devrimci Venezuela’yı selamladı.- akarhaber

Vatan Partisi’nden Venezuela Büyükelçisi’ne ziyaret! ‘ABD merkezli karalama kampanyalarını yırtıp atıyoruz’

Nicolas Maduro’nun üçüncü kez Devlet Başkanlığına seçildiği seçimin ardından Venezuela’ya yönelik ABD merkezli karalama kampanyalarına karşı Vatan Partisi’nden Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti’ne destek geldi.

Genel Sekreter Özgür Bursalı, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Freddy E. Molina Gutierrez’i Büyükelçilikte ziyaret ederek Vatan Partisi’nin dayanışma ve desteklerini iletti. Vatan Partisi heyetinde Vatan Partisi Uluslararası İlişkiler Bürosu 1. Sekreteri Berke Mustafa Berkil ve Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Adnan Türkkan da yer aldı. Heyet Büyükelçi’ye Aydınlık’ın Ocak 2019’da yayınladığı Venezuela’yla dayanışma posterini de sundu. Büyükelçi Freddy E. Molina Gutierrez, posteri tutarak heyetle poz verdi.

Ziyarete ilişkin sosyal medya platformu X üzerinden açıklama yapan Bursalı, “Venezuela’ya yönelik ABD merkezli karalama kampanyalarını yırtıp atıyoruz. ABD’nin gerileyen silahlı gücü de, sosyal medyası da Venezuela halkının direncini kıramaz ve kıramayacak.” ifadelerini kullandı.

Bursalı’nın paylaşımı şöyle: “Vatan Partisi heyeti olarak, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sn. Freddy E. Molina Gutierrez’e Partimizin ve Türk milletinin dayanışma duygularını ilettik. Venezuela, ABD emperyalizmine karşı ön cephede zaferler kazanmaya devam ediyor. Venezuela’ya yönelik ABD merkezli karalama kampanyalarını yırtıp atıyoruz. ABD’nin gerileyen silahlı gücü de, sosyal medyası da Venezuela halkının direncini kıramaz ve kıramayacak. Büyük devrimciler Bolivar’ın, Chavez’in, Maduro’nun devrimci Venezuela’sını saygıyla selamlıyoruz. ABD-İsrail merkezli tehditlere karşı Asya’dan Latin Amerika’ya kadar aynı cephedeyiz. Zafer bizimdir. Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek’in İspanyolca basılan Asya Çağı’nın Öncüleri kitabını takdim ettiğimiz Sayın Büyükelçimize, içtenliği ve misafirperverliği için çok teşekkür ediyoruz.”
Daha Fazla Göster