Siyaset

Arslan: “Anmak Yetmez Katilleri Bulun Cinayetleri Aydınlatın”

Arslan: “Anmak Yetmez Katilleri Bulun Cinayetleri Aydınlatın” … Arslan; “iki vatanseverin katledilmelerinin üzerinden bunca yıl geçmesine karşın, bu hain girişimlerin arka planının aydınlatılamamış olması ve katillerinin hala yakalanamaması vicdanları sızlatmaya devam etmektedir” dedi. detaylar haberimizde…

Arslan: “Anmak Yetmez Katilleri Bulun Cinayetleri Aydınlatın”

Ülkemizin en karanlık günlerinden olan 24 Ocakta demokrasi şehitlerimizi aydınlatılamayan suikastlere kurban verdik. Üstünden 28 yıl geçmesine karşın FETÖ/PKK’ya zaman zaman sırtını dayayan iktidarlar, suikastleri çözmek için namus sözü vermenin ötesine geçemediler. Vatansever, Cumhuriyet aşığı demokrasi şehitlerimiz için STÖ’leri ve siyasi partiler anma mesajı yayınladılar.

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan, aydınlatılamayan suikastlerin yaşandığı gün olan 24 Ocak’ın önemine vurgu yapan bir anma mesajı yayınladı.

Arslan, yayınlamış olduğu vicdanlara çağrı yapan anma mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Araştırmacı gazeteciliğin örnek ismi Uğur Mumcu ile yiğitliğin örnek ismi zamanın Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ı, alçakça öldürülmelerinin yıldönümleri olan 24 Ocak gününde rahmetle anıyoruz.

Ülkemizin emperyalist güçlerce parçalanarak esir alınma heveslerine karşı cesurca, inanç ve kararlılıkla bulundukları konumda mücadele eden bu iki vatanseverin katledilmelerinin üzerinden bunca yıl geçmesine karşın, bu hain girişimlerin arka planının aydınlatılamamış olması ve katillerinin hala yakalanamaması vicdanları sızlatmaya devam etmektedir.

Bu konuda sonuç mutlaka alınmalı ve ülkemizdeki diğer suikastler ile birlikte planlayanları, işbirlikçileri ve katil/katilleri bulunarak yargılanmalıdır.

Yiğitlerimizin ruhları şad olsun!”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica