Siyaset

Gelecek Partisi Kocaeli seçmenlerle düğünlerde buluştu

Gelecek Partisi Kocaeli seçmenlerle düğünlerde buluştu … Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ile beraberindekiler, teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık ve Gelecek Partisi Dilovası İlçe Bakanı Fesih Telli’nin yanısıra 12 cemiyete katılarak ailelerin mutluluklarına ortak oldular. detaylar haberimizde…

Gelecek Partisi Kocaeli seçmenlerle düğünlerde buluştu

Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatları hafta sonunu düğünlerde geçirdi. Pandemi koşulları nedeniyle uzun süredir ertelenen ve hafta sonu gerçekleştirilen düğün ve nikahlar Gelecek Partilileri bir araya getirdi.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Teşkilat Başkanı Süleyman Aydınlık ile Müzeyyen Hanımın kızları Sena ile Ayfer-Yakup Bayraktar çiftinin oğulları Furkan bir ömür boyu sürecek birliktelik için ‘Evet’ dediler. Gölcük Aşiyan Tesislerinde pandemi kurallarında gerçekleştirilen düğün törenine; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, genel merkez iletişim başkan yardımcısı Serap Çakır, ilçe başkanları Hasan Arabacı (Gebze), Kağan Demirci (Çayırova), Kadriye Güner (Gölcük), il kadın kolları başkanı Yeşim Yener Akdeniz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Aydınlık ve Bayraktar aileleri katıldı.

Gelecek Partisi Dilovası İlçe Bakanı Fesih Telli ile Remziye Hanım oğulları Fethullah’ı, Fadime-Selahattin Özmen çiftinin kızları Ümmü Gülsüm ile evlendirdiler. Dilovası Salon Yıldırım’da düzenlenen çiftin nikah törenlerinde başta Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ile genel merkez iletişim başkan yardımcısı Serap Çakır olmak üzere partinin il yöneticileri ve ilçe başkanları hazır bulundu. Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ile beraberindekiler, teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık ve Gelecek Partisi Dilovası İlçe Bakanı Fesih Telli’nin yanısıra 12 cemiyete katılarak ailelerin mutluluklarına ortak oldular.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica