Doğa Tarım

Bizi 10 dakika dinleseydiniz, Marmara Denizindeki bu felaket olmazdı!

Bizi 10 dakika dinleseydiniz, Marmara Denizindeki bu felaket olmazdı! … Odabaş, “Sizden ne para ve nede başka bir şey istemeyeceğimi, sadece 10 dakika beni dinlemenizi veya birine talimat vererek dinletmenizi istedim olmadı” dedi. detaylar haberimizde…

Bizi 10 dakika dinleseydiniz, Marmara Denizindeki bu felaket olmazdı!

Yıllardır yapılan uyarılara kulak tıkamayı alışkanlık haline getiren iktidara sivil toplum örgütlerin tepki yağmaya başladı. İlimizde faaliyet gösteren Marsiad’ın Genel Başkanı Bahri Odabaş, yıllardır mücadelesini verdiği; “Türkiye’de Doğal Tarım Seferberliği Projesi ile hedef 5 milyon istihdam,100 milyar dolar ihracat” projelerini hayata geçirmek için bir türlü ülkeyi yönetenlere derdini anlatma fırsatını bulamadı.

Son olarak Marmara Denizi’nin ölümünü gösteren ‘musilaj’ tehlikesiyle birlikte telaşlanan iktidara seslenen Marsiad Genel Başkanı Bahri Odabaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanına açık uyarı…

“Sayın cumhurbaşkanım, yaklaşık 19 yıldan beri size yüzlerce defa yazdım, dosya gönderdim, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önüne giderek sesimi duyurmaya çalıştım.
Ancak size ulaşamadım!..

Sizden ne para ve nede başka bir şey istemeyeceğimi, sadece 10 dakika beni dinlemenizi veya birine talimat vererek dinletmenizi istedim olmadı.

Dinleseydiniz ne olacaktı, Marmara denizinde yaşanan bu felaket olmayacaktı, ülkede bir tane işsiz kalmayacaktı, ülkenin bir kuruş borcu kalmayacaktı, ülkemizde herkesin geliri en az iki katına çıkacaktı, ülkemiz 10 yılda dünyanın ilk 5’inin içinde yer alacaktı.

Ekte gönderdiğim projeler 19 yıldan beri bekliyor…

Bu projeler hayata geçseydi, Marmara’ya yığılan 30 milyon nüfusun en az yarısı Anadolu’ya kendi topraklarına geri gidip daha müreffeh bir hayat yaşayacağı için Marmara denizi kirlenmeyecek, bu felaket de olmayacaktı.
Sizi önce vicdanınıza sonra ALLAHA havale ediyorum.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica