Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Chef Baytar; Şampiyon Sofuoğlu’nu Serdivan’da ağırladı

Chef Baytar; Şampiyon Sofuoğlu’nu Serdivan’da ağırladı … Sofuoğlu; “Bu bambaşka bir lezzet. Sakarya’da olduğum sürece ailem ile birlikte geleceğim yerlerden biri. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum” dedi. detaylar haberimizde…

Chef Baytar; Şampiyon Sofuoğlu’nu Serdivan’da ağırladı

Kendine özgü Showlarıyla etin en güzel halini misafirlerine sunan Baytar Steakhouse birbirinden önemli isimleri de ağırlayarak dikkatleri üzerine çekiyor. Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu; ikinci Şubesini Serdivan’da hizmete açan Baytar Steakhouse‘yi ziyaret ederek, birbirinden özel lezzetleri tattı.

Ailece geldiler

Dünya’nın en hızlı otomobili 2021 model Ferrari SF90 Stradale ile geldiği Baytar Steakhouse Serdivan’da, Enes Chef’in Showlarıyla yemek keyfinin tadını çıkaran Dünyaca ünlü şampiyon Kenen Sofuoğlu; Dünya’da böyle bir lezzet tatmadığını söyledi. İlçenin ilk Steakhouse olma gururunu taşıyan, lezzetli ve kaliteli tatlarıyla kısa sürede büyük bir ivme kazanan Baytar Et Dünyası Steakhouse; gelen tüm misafirler gibi, Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun da övgüsünü aldı.

Diğer şampiyon Toprak’ta yanındaydı

Katıldığı Motosiklet yarışlarında 5 kez Dünya Şampiyonu olan Dünya’ca ünlü Türk Motosiklet Yarışçısı TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi, AK Parti Sakarya Milletvekili, Millî Sporcu Kenan Sofuoğlu; ailesi ve Yamaha ile Dünya Superbike Şampiyonası’nda harika bir performans gösteren Toprak Razgatlıoğlu ile birlikte Baytar Steakhouse’yi ilk ziyaret edenlerin başında geldi.

SOFUOĞLU: “Bu bambaşka bir lezzet”

Sakarya merkezine kazandırdığı ikinci şubesinden dolayı Chef Enes Baytar ve Chef Emrecan Baytar’ ı tebrik eden Kenan Sofuoğlu; “Bu bambaşka bir lezzet. Sakarya’da olduğum sürece ailem ile birlikte geleceğim yerlerden biri. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum” diyerek, duygularını dile getirdi.

BAYTAR: “Bizi onurlandırdılar”

Sakarya’da bir marka haline gelmeyi başaran ve ünü tüm Dünya’ya yayılan Baytar Steakhouse Serdivan Chef’i Enes Baytar; Dünya Şampiyonunu mekânlarında ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek “Kenan abimiz ve kıymetli ailesi ile Toprak kardeşimiz bizi onurlandırmıştır. Kendisi ve misafirlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica