Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Çolakbayrakdar ailesi iftarda depremzede sofrasında

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve eşi Fatma Çolakbayrakdar, depremin ardından Kahramanmaraş Göksun’dan Kayseri’ye gelen Güleç ailesinin misafiri oldu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Fevzi Güleç (67) ve ailesinin iftar sofrasına misafir olan Kayseri’nin Kocasinan belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile eşi Fatma Çolakbayrakdar çifti, onların hem hayır dualarını aldı hem de gönüllerini fethetti.

Uğurevler Mahallesi’nde Güleç ailesinin kaldıkları evi ziyaret eden KayserBaşkan Çolakbayrakdar ve eşi Fatma Çolakbayrakdar, çocukların ve aile fertlerinin sevgisiyle karşılandı. Ziyaret sırasında çocuklarla keyifli sohbetlerde bulunan Çolakbayrakdar çifti, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Depremzede ailenin hem iftar sofrasına, hem de gönül sofrasına misafir olan Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililerin yardımlaşma duygusunun çok güçlü olduğunu vurgulayarak; “Misafirperver Kayseri’mizin farklılığı hayırda yarışmasıdır. Misafirperverlik ve hayırseverlik bu memleketin genetiğinde vardır. Makarr-ı Ulema şehri bu şehir, depremin ilk saatlerinden itibaren yine üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır ve yapmaya da devam ediyor. Yeri geldiği zaman imkanı ne var ise onu paylaşmasını bilen ve destek veren Kayserili hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Bizler, her zaman depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Özellikle şehrimize misafir olarak gelen depremzede kardeşlerimizim daha huzurlu bir hayat yaşamaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin.” ifadelerini kullandı.

Kayserililerin misafirperverliklerinden dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Güleç ailesi ise dualar ederek, Çolakbayrakdar çiftine teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica