Genel

Abdullah Karacan mezarı başında anılacak

Abdullah Karacan mezarı başında anılacak … Alaaddin Sarı, “Sendikamızın Onursal Genel Başkanı Abdullah Karacan’ı ölümünün 3’üncü yıl dönümünde saygıyla anmak için toplanıyoruz” dedi. detaylar haberimizde…

Abdullah Karacan mezarı başında anılacak

Lasrik-İş Sendikası’nın Onursal Başkanı Abdullah Karacan için anma töreni düzenlendi

Bundan 3 yıl önce Sakarya’da faaliyet gösteren GoodYear Lastik Fabrikası’nda iş yeri temsilciliği ziyaretinde bulunan Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, ziyaret sırasında fabrika işçisi Sedat U. ile çok sert bir tartışma yaşamıştı. Tartışma sonrasında ise Genel Başkan Karacan silahlı saldırıya uğramış, hayatını kaybetmişti.

Abdullah Karacan ölümünün 3’üncü yıl dönümünde Lastik İş-Sendikası tarafından düzenlenecek anma töreni ile mezarı başında anılacak.

İzmit Bağçeşme Mezarlığı’nda düzenlenecek anma töreni 12 Kasım günü saat 11:00’de başlayacak.

Lastik-İş Genel Başkanı Alaaddin Sarı anma töreniyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Yaşamını işçi sınıfı ve emekçilerin mücadelesine adayan ve bu uğurda can veren, sendikamıza unutulmaz eserler ve anılar bırakan, işçi sınıfının göz bebeği, sendikamızın Onursal Genel Başkanı Abdullah Karacan’ı ölümünün 3’üncü yıl dönümünde saygıyla anmak için toplanıyoruz.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica