Genel

Acun Ilıcalı Survivor yeni dönemin ilk yarışmacısını açıkladı

Acun Ilıcalı Survivor yeni dönemin ilk yarışmacısını açıkladı … TV8‘de yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk olan Acun Ilıcalı, Survivor‘da yarışması kesinleşen ilk ismin Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlenen oyuncu Ersin Korkut olduğunu söyledi. detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı Survivor yeni dönemin ilk yarışmacısını açıkladı

Acun Ilıcalı, kendi televizyon kanalında katıldığı Gel Konuşalım programında MasterChef ve O Ses Türkiye’den bahsetti ve Survivor’ın kesinleşen ilk yarışmacısını da duyurdu.

İlk yarışmacı ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ ile tanınan Ersin Korkut oldu

Acun Ilıcalı: “Yeni sezonda eski yarışmacılardan hiç kimse olmayacak”

Survivor’ın yeni sezonu hakkında konuşan Ilıcalı, gelecek olan sezonun bomba gibi olacağını ifade etti. Bu sene Ünlüler-Gönüllüler şeklinde takım kuracaklarını ve kesinleşen ilk ismin Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan Ersin Korkut’un olacağını açıkladı. Sezonda kadroda eski yarışmacılardan kimsenin olmayacağını da sözlerine ekledi.

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışması ne zaman başlayacak?

Acun Ilıcalı, Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının Şubat ayının ilk haftasında yayına başlayacağını söyledi.

Ersin Korkut’un oyunculuk kariyeri Yılmaz Erdoğan’ın çağrısıyla başladı

Hakkari doğumlu Ersin Korkut, Yılmaz Erdoğan’ın desteğiyle oyunculuğa başladı. İstanbul’a gelmeden önce Hakkari’de taksi şoförlüğü yapan Korkut, ardından İstanbul’da bir pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışmıştı. Yılmaz Erdoğan, kuzeni Ersin Korkut’u Beşiktaş Kültür Merkezi’nde çalışması için çağırmış ve Korkut’un oyunculuk kariyeri de böylece başlamıştı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica