Genel

AKP fitneyi düzeltmezse bu tutum farklı sonuçlara götürür

AKP fitneyi düzeltmezse bu tutum farklı sonuçlara götürür Cumhur İttifakında yer alan MHP lideri Devlet Bahçeli, katıldığı televizyon programında AKP milletvekili adaylarına çok sert uyarılarda bulunarak, “Bu tutum ülkemizi ve AKP’yi farklı sonuçlara götürür” açıklamasında bulundu. AKP fitneyi düzeltmezse bu tutum farklı sonuçlara götürür detaylar haberimizde…

AKP fitneyi düzeltmezse bu tutum farklı sonuçlara götürür

Bahçeli star tv de…

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Star TV’de Nazlı Çelik’in sorularını yanıtladı.

Uyarılarını tekrarladı…

Partisinin Kayseri’deki toplantısında AKP’li isimlere çok sert eleştirilerde bulunan Bahçeli, programda bu uyarılarını tekrarladı.

“Sadece AK Parti’nin Meclis’te güçlü kalmasını hedefliyorlar”

AKP’li bazı milletvekili adaylarının söylemlerinin ittifaka fitne girmesine neden olabileceğine dikkat çeken Bahçeli, “AK Parti’den bazı isimler halkla münasebetleri sırasında ne cumhurbaşkanını ağızlarına alıyorlar ne de ittifakı. Sadece AK Partinin Mecliste güçlü kalmasını hedefliyorlar. Bunu saptırıp MHP’ye verilecek oyları alma çabasındalar. İsim söylersem fitneye biz de katılmış oluruz. Bu propagandanın önünü arkasını düşündüğünüz vakit çok farkında olmadığınız sonuçlara doğru Türkiyeyi götürür, özellikle AKP’yi götürür” ifadelerini kullandı.

“5 vekil halen uyumsuzluk içerisinde”

Program sunucusu Nazlı Çelik’in “MHP Genel Başkanı neden Cumhurbaşkanı adayı olmuyor?” şeklinde yönelttiği soruya da cevap veren Devlet Bahçeli, “30-40 milletvekili ile geldiklerini, 5 vekilin ayrıldığını ve halen partide olan 5 milletvekilinin de kendileriyle uyumsuzluk içerisinde” olduğunu söyledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica