Genel

Alacaklarımın tamamını aldıktan sonra görevimi bırakacağım

Alacaklarımın tamamını aldıktan sonra görevimi bırakacağım Odabaş; “Bir hafta içinde ödeme yapılmadığı takdirde icraya vermediklerimin tamamını icraya verip verdiklerimin de itiraz iptal davalarını açtıracağım” dedi. detaylar haberimizde…

Alacaklarımın tamamını aldıktan sonra görevimi bırakacağım

18 Mart pazartesi günü yasal yollardan Ak İş Merkezi tabelasını binaya asmak isteyen Ak İş Merkezi yöneticisi Bahri Odabaş, Gayri yasal yollarla iş götürmeye çalışanlar tarafından saldırıya uğramıştı. Yapılan saldırı sonunda işleyen süreç hastane darp raporuyla yargıya intikal etmiş durumda.

Yıllardır vermiş olduğu mücadelede egemen güçlerin tehdit ve saldırılarına maruz kalan Bahri Odabaş, kat maliklerine bir duyuru yayınladı.

Odabaş, yayınladığı duyuruda şunları söyledi:

“Sayın Kat Malikleri; evvelki gün sizin haklarınızı kuruyup savunmak için binanın önüne geldiğim anda, sizin haklarınızı 15 yıl boyunca gasp eden ve etmeye de devam etmeye çalışan eşkıyaların saldırısına uğradım.

Ancak daha önce size bilgi verdiğim halde, haklarınıza sahip çıkmak için hiç birinizi yanımda göremedim!

Bu nedenle 15 yıl boyunca büyük fedakarlıklarla yürüttüğüm görevimi, alacaklarımın tamamını aldıktan sonra bırakacağım!

Fakat görevimi bırakacağım saate kadar tüm hak ve sorumluluklarımı yerine getirmeye çalışacağım.

Ayda toplanan toplam 1440 TL ile binanın tüm giderlerini karşılamaya çalıştığım için hep sizden alacaklı oldum. Aidatların %90 nı gecikmeli ödendiği için 15 yıl boyunca tüm elektrik faturalarını cebimden ödeyerek hiç bir hizmetinizi aksatmadım! Yakında tüm alacaklarımın toplamını çıkarıp bildireceğim.

Binanın alacaklarını da, bu parayı siz mi ödersiniz, Macit mi öder, (O Tabelayı asmanın bir bedeli var) AKP mi öder (Kullandıkları ortak alanın Reklam değeri yıllık 100 Bin TL) bilemem. Alacağım ödendiği takdirde en kısa sürede olağanüstü genel kurul yapıp görevi bırakacağım!

Bir hafta içinde ödeme yapılmadığı takdirde icraya vermediklerimin tamamını icraya verip verdiklerimin de itiraz iptal davalarını açtıracağım.

Ekte, Macit Haldız’ın Gencalların zannediyorum 50 bin TL borçlarını silmek için aldığı ve yaklaşık iki yıldır ödemediği aidat için İstanbul’daki gayrimenkulüne konan haczin de satış işlemine başlanacaktır.

Bilgilerinize sunar, hayırlı sonuçlar niyaz ederim.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica