Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Anneler günü için anne şefkatinde afişler İzmit’te

Anneler günü için anne şefkatinde afişler İzmit’te“İzmit halkının olduğu gibi tüm ülkenin de ilgisini çeken İzmit Belediyesi, Anneler Günü için hazırladığı afişlerle İzmit sokaklarına anne şefkatini getirdi…” detaylar haberimizde…

Anneler günü için anne şefkatinde afişler İzmit’te

Özel ve anlamlı günlerde İzmit’te afişleriyle dikkat çeken İzmit Belediyesi, Anneler Günü için anne şefkatinde afişlere billboardlarında yer verdi.

Özel ve anlamlı günlerde İzmit’te afişleriyle dikkat çeken İzmit halkının olduğu gibi tüm ülkenin de ilgisini çeken İzmit Belediyesi, Anneler Günü için hazırladığı afişlerle İzmit sokaklarına anne şefkatini getirdi. Aynı zamanda bir anne olan Av. Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığındaki İzmit Belediyesinin afişleri büyük beğeni topladı.

“Anne olunca anlarsın”

İzmit’in birçok noktasında yer alan Anneler Günü afişlerinde dantel motifleri ayrı bir ilgi çekerken, üzerinde ise “Anne olunca anlarsın”, “Terli terli su içme”, “Sıkı giyin üşütme”, “Nereye koyduysan oradadır” gibi annelerimizden sıklıkla duyduğumuz cümlelerin yer alması anne şefkati İzmit sokaklarında mesajını verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica