Siyaset

Arduç: “Hazırlanın Sahura Gidiyoruz”

Arduç: “Hazırlanın Sahura Gidiyoruz”

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili aday adayı Caner Arduç’un dün akşam sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı depremzede aileleri ziyaret programını alıntılayarak, “bizde bir gün sahura bekleriz gençlerin sorunlarını bir sahur gecesi konuşmak isteriz” diyen Mert Duman adındaki gencin paylaşımına cevap vererek Derince Meclis Üyesi Özcan Elden ve Gençlik Kolları başkanı Ali Demir ile birlikte sahur ziyareti gerçekleştirdi.

SOFRALARIMIZI PAYLAŞIYORUZ

Dün akşam Hatay’ dan gelen depremzede bir ailenin evine konuk olan Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Arduç, Ramazan ayı boyunca bu ev ziyaretlerine devam edecek. Ramazan ayının paylaşmaktan geçtiğini söyleyen Arduç, “depremzede vatandaşlarımızın bir gecede hayatları alt üst oldu, büyük acılar yaşadılar, birçoğu bulundukları şehirleri terk ettiler, kentimize gelen depremzedelerimiz sıfırdan başlayarak kendilerine yeni bir hayat kurmaya çalışıyor, bizlerde gençlik kolları olarak Ramazan ayının duygu yoğunluğuyla sofralarımızı depremzede ailelerimizle paylaşıyoruz. Acılarını hafifletmek bir nebzede olsa eski Ramazanları hatırlatabilmek, kalabalık sofraları tekrar kurabilmek, dayanışma duygusunu güçlendirmek için ramazan ayı boyunca ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

PAYLAŞIM YAPAN GENCİN EVİNE SAHURA GİTTİ

Dün akşam yaptığı ev ziyareti sonrası Sosyal medya üzerinden bir gençten mesaj alan Arduç, Mert Duman adındaki gencin mesajına kayıtsız kalmayarak Derince Meclis Üyesi Özcan Elden ve Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir ile birlikte gençlerin evine sahur misafiri oldu. Gençlerin sorunlarının konuşulduğu, CHP’nin gençler için verdiği vaatlerin konuşulduğu sahur programında Arduç, meclis üyesi Elden ile Mutfağa da girerek menemeni birlikte yaptı. Ziyaret sonrası sosyal medya’dan paylaşım yapan Arduç, Mert Duman kardeşimizin davetiyle keyifli bir sahur gerçekleştirdik. Mert, Murat ve Ahmet ile partimizin gençlik politikalarından vaatlerimize kadar uzun uzun sohbet ettik. Ülkemizin refaha ulaşmasına 50 gün kaldı” dedi. Gençlerin her zaman yanında olduklarını belirten Arduç, Ramazan ayının bereketi ile dayanışmayı her geçen gün büyüterek, gençlerimize misafir olmaya devam edeceğiz” dedi. Meclis Üyesi Özcan Elden’ in yaptığı menemen ile ilgilide bir not paylaşan Arduç, gençlerle birlikte keyifli bir Sahur gerçekleştirdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica