Siyaset

Arduç’tan Büyükakın’a: “Zalim Arıyorsan Etrafına Bak”

Arduç’tan Büyükakın’a: “Zalim Arıyorsan Etrafına Bak”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın AKP Kocaeli Milletvekili aday adayları buluşmasında yaptığı konuşmaya cevap veren CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Caner Arduç, “Eğer birine zalim diyecekseniz dönüp önce etrafınıza bakacaksınız sayın Tahir Büyükakın” dedi – akarhaber

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın bu akşam Antik Kapı’da gerçekleşen AKP Kocaeli Milletvekili aday adayları buluşmasında yaptığı konuşmada, muhalefeti sert dille eleştirmişti. Başkan Büyükakın’ın bu açıklamalarına cevap CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı, CHP Milletvekili aday adayı Caner Arduç’tan geldi. Arduç, Başkan Büyükakın’a cevaben sosyal medya hesabından, “Eğer birine zalim diyecekseniz dönüp önce etrafınıza bakacaksınız sayın Tahir Büyükakın” paylaşımında bulundu.

ASIL ZALİMLER PARAYLA ÇADIRLARI SATANLARDIR

Arduç paylaşımında, “Bu kentin Büyükşehir Belediye Başkanı, kendi partisine oy vermeyenleri zalimler olarak tanımlıyor yazık! Siz hiç merak etmeyin ülkemizin başına açtığınız dertleri bir bir çözecek, bu milleti refaha ulaştıracak kadrolarımız da var liderimiz de var çok şükür imanımız da var. Sizin 20 yıldır yaptığınız kutuplaştırma siyasetini yapmadan, milleti ayrıştırmadan, toplumun tüm kesimlerini bir araya getirerek gerektiği noktada helalleşerek yolumuza devam ediyoruz. Bu ülkede asıl zalimlerin, kul hakkı yiyenler olduğunu, kurumların içini boşaltıp akraba şirketlerine çevirenler olduğunu, bu milletin en zor gününde ihtiyaç olan çadırları parayla satanlar olduğunu lütfen unutmayın. Eğer birine zalim diyecekseniz dönüp önce etrafınıza bakacaksınız sayın Tahir Büyükakın.

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ HİZMETE KOŞUYOR

Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde ki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de çadır kentini ziyaret etti ve sizlere teşekkür etti. Bölgeye Sadece Kocaeli’nin değil birçok belediyenin destekleri halen devam ediyor, hepsine teşekkür ediyoruz. Kimsenin emeğini desteğini ne küçümsüyoruz nede oradan bir siyaset devşirmeye çalışıyoruz. Tek derdimiz depremzedelerimize daha fazla yardımcı olmak, daha hızlı yaraları sarmaktır. Bu noktada tüm belediyelerimiz reklam peşinde koşmadan hizmete koşuyorlar bunu sizde çok iyi biliyorsunuz.

İKTİDARIMIZDA SİZDE RAHAT BİR NEFES ALACAKSINIZ

İlimizde artan milletvekili sayısıyla birlikte millet ittifakı olarak 8 milletvekili çıkaracaklarını söyleyen Arduç, “Korkunuzun, tedirginliğinizin farkındayız ama sizde şunun farkında olun milletin iktidarında sizde rahat bir nefes alacaksınız, iftirasız, yalansız, Adaletin, Liyakatin, Huzurun hakim olduğu demokratik bir ülkede torunlarınızla emeklilik hayatınızı rahatça yaşayacaksınız. Merak etmeyin emekli ikramiyelerine de zam yapacağız sözümüz söz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica