Siyaset

Cengiz Sarıbay’dan Ramazan ayı mesajı

Cengiz Sarıbay’dan Ramazan ayı mesajı

CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Av. Cengiz Sarıbay, tüm İslam alemin Ramazan ayını kutlayarak bu mübarek ayın ülkemize huzur ve barış getirmesini diledi – akarhaber

CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Av. Cengiz Sarıbay, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Sarıbay yayımladığı mesajında; Ramazan ayının ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

Bereketin, bolluğun ve paylaşımın yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan ayına birlik ve beraberlik ruhu içerisinde ama maalesef buruk giriyoruz. Şubat ayında 11 ilimizi etkileyen asrın felaketinin ardından geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketi hepimizi derinden yaraladı. Adında huzur, içinde mağfiret ve vefa olan bu mübarek aya başlarken, afetlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Ramazan ayında birbirimize daha fazla kenetlenerek bu zor günleri geride bırakacağız.

Ramazan ayının ülkemize ve tüm insanlığa huzur, bereket ve barış getirmesini; yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörünün artmasını ve yapılan ibadetlerin Allah katında kabul edilmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesi, başta sağlık, barış ve huzur getirmesi temennisiyle tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dileklerimle sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica