Siyaset

Arslan: “Anafartalar Zaferi Kutlu Olsun, Emperyalizm Kahrolsun”

Arslan: “Anafartalar Zaferi Kutlu Olsun, Emperyalizm Kahrolsun” … Yalçın Arslan, “Türk Milletince ağzının payını alan emperyalist devletlerin ve yerli işbirlikçilerinin, bugün hala sinsice planlar içinde bulundukları malumumuzdur” dedi. detaylar haberimizde…

Arslan: “Anafartalar Zaferi Kutlu Olsun, Emperyalizm Kahrolsun”

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan’ın Anafartalar Zaferi yıldönümünde paylaştığı kutlama mesajı:

Emperyalist devletlerin, İstanbul’u ve ardından tüm Anadolu’yu işgal hedefleriyle, donanmalarıyla geldikleri ve hüsrana uğradıkları yerin adıdır Çanakkale!

Ve “Çanakkale Geçilmez!” destanının özetidir bu gerçeklik.

Çanakkale Boğazını geçemeyeceklerini anlayan işgal kuvvetlerinin karadan denedikleri ve Mustafa Kemal’in komutasındaki Mehmetçikler tarafından bozguna, hüsrana uğradıkları zaferdir Anafartalar Savaşı.

Göğüs göğüse süngüyle gerçekleşen efsanevi bir kara savaşının sonucudur, Anafartalar Zaferi.

15 Temmuz 2016 tarihinde içimizdeki bir avuç maskeli haince girişilen kalkışmada, Türk Milletince ağzının payını alan emperyalist devletlerin ve yerli işbirlikçilerinin, bugün hala sinsice planlar içinde bulundukları malumumuzdur.

Biden ve tayfası, yeni tip savaş yöntemlerinden olan orman yangınlarıyla bu hedeflerinden vazgeçmediklerini bir kez daha göstermişlerdir.

Bu bağlamda, tarihimizdeki bu şanlı örneklerimiz; bugün, Türk Milletinin sağduyusunun, milli birlik ve beraberliğinin, dayanışmasının pekişmesinin nedeni olmalıdır.

Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bağımsızlığımız için canlarını veren tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Anafartalar Zaferi’nin 106. yıldönümü kutlu olsun.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica