Genel

Atatürkçü Düşünce Derneği Cumhuriyet TIR’ı Cumhuriyet Parkında

Atatürkçü Düşünce Derneği Cumhuriyet TIR’ı Cumhuriyet Parkında … 4 gün boyunca Cumhuriyet Parkı’nda kalacak olan TIR’da, Cumhuriyetin kuruluşu ile ilgili fotoğraflar ve Atatürk’ün hatırları ile ilgili eşyalar yer alıyor. detaylar haberimizde…

Atatürkçü Düşünce Derneği Cumhuriyet TIR’ı Cumhuriyet Parkında

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin 30’uncu yılı ve Milli Mücadelenin 100’üncü yılı anısına hazırlanan Cumhuriyet Tırı İzmit Cumhuriyet Parkı’na geldi.

4 gün boyunca Cumhuriyet Parkı’nda kalacak…

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin 30’uncu yılı ve Milli Mücadelenin 100’üncü yılı anısına hazırlanan Cumhuriyet TIRI, İzmit Cumhuriyet Parkı’na geldi. 4 gün boyunca Cumhuriyet Parkı’nda kalacak olan TIR’da, Cumhuriyetin kuruluşu ile ilgili fotoğraflar ve Atatürk’ün hatırları ile ilgili eşyalar yer alıyor.

İlk ziyaret CHP’den…

Cumhuriyet Parkı’nda bugün açılışı yapılan Cumhuriyet TIR’ının ilk ziyaretçileri CHP İl Örgütü yöneticileri oldu. ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl, ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas ve ADD yöneticilerini ziyaret eden CHP yönetiminin ardından vatandaşlar da TIR’ı ziyaret etti.

Derince de izin verilmemişti…

Cumhuriyet TIR’ının Kocaeli’de ilk ziyaret noktalarından biri olan Derince’de, Tır’a Belediye Başkanı Zeki Aygün tarafından izin verilmemişti. Sonrasında Cumhuriyet TIR’ının açılışı İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından yapılmıştı.

“Karamürsel ve Gölcük’e gidecek”

ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl, “TIR 4 gün boyunca burada olacak. Karamürsel ve Gölcük’e gidecek. 19 Ağustos’ta depremi anma etkinliği olacak. İzmit ve Kocaeli Şubesi tüm ziyaretçileri bekliyor. ADD satış standı da var. Anı defterine isteyen yazı yazabiliyor” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica