İGF

Aydın Efeler’de kadınlar İngilizce öğreniyor


Aydın’ın Efeler ilçesinde göreve geldiğinden bu yana marka kent haline getirmek için verdiği sözleri yerine getiren Belediye Başkanı M. Fatih Atay, bu kez kadınlar için anlamlı projeye imza attı.

Şahin KANAT (Büyükşehir Medya) – Aydın’da Efeler Belediyesi’nin düzenlediği kadınlara yönelik yapılan online ingilizce eğitimi sonrasında başarı gösteren öğrencilere katılım belgesi verildi.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın katılımıyla gerçekleşen İngilizce eğitimi katılım belgesi töreninde başarı gösteren öğrenciler ödüllendirildi. Konuya ilgili açıklama yapan Atay, Kadınlara ne kadar hizmet etsek az olduğunu belirterek, “Bir şeylerin eksik olduğunu kendiniz hissettiğiniz zaman o eksikliği gidermek için bir çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bu da yetmiyor, o çaba sarf etmenizi gerektirecek ortamın sağlanması gerekiyor. Benim görevim sizin yaşantınızı güzelleştirecek, renklendirecek, yaşantınızın kalitesini arttıracak olan o isteklerinizin altyapısını, ortamını gerçekleştirmek. İngilizce eğitimi bunların başındaydı. Daha birçok proje hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica