İGF

Aydın’da kediyi kurtaran itfaiye eri de havada mahsur kaldı!

Aydın’da bir apartmanda mahsur kalan kediyi kurtaran itfaiye eri araç arıza yapınca kedi ile birlikte yaklaşık yarım saat havada mahsur kaldı.

Cemal YILDIRIM (AYDIN MAGAZİN)

Aydın’ın Efeler ilçesi Meşrutiyet Mahallesi Gençlik Caddesi üzerinde bulunan Maliye Lojmanları’nda meydana gelen olayda, balkonda mahsur kalan kedi, apartman sakinleri ile itfaiye erlerini seferber etti. Ev sahibinin evde bulunmaması üzerine kendi imkanları ile kediyi bulunduğu yerden kurtarmaya çalışan sakinler, başarılı olamayınca Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine hidrolik sepetli, teleskopik platform aracılığıyla gelen ekipler, 4’ncü katın balkonuna çıkarak kediyi kurtardı. Bu esnada kucağına aldığı kedi ile aşağı inmek istediği sırada araç arıza yapınca itfaiyeci kedi ile birlikte havada asılı kaldı. Aşağıdaki itfaiye eri de yaklaşık 20 dakika sepeti aşağıya indirmeyi başaramayınca olay yerine başka bir itfaiye aracı çağırıldı. Kurtardığı kedi ile birlikte yaklaşık yarım saat yukarıda asılı kalan itfaiye eri, diğer aracın merdiveni ile kurtarılarak aşağıya indirildi. Kurtarılan kedi ise mahalleliye teslim edildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica