Siyaset

Bağımsız Büyükşehir adayı Başaran işçi duraklarındaydı

Bağımsız Büyükşehir adayı Başaran işçi duraklarındaydı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran; çalışmalarına daha gün doğmadan servis bekleyen işçi duraklarından başladı. detaylar haberimizde…

Bağımsız Büyükşehir adayı Başaran işçi duraklarındaydı

Başaran işçilerle sohbet ediyor…
Başaran işçilere yapacaklarını anlatıyor…

“İşçi ve emekçilerin adayıyız”

Pazar günü bağımsız başkan adaylığını Emek Partisi Genel Başkanı Selma Gürkan‘ın da katıldığı açıklamayla duyuran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran; “İşçi ve emekçilerin adayıyız” dediği işçi duraklarındaydı. Emek Partisi İl Başkanı Arzu Erkan ve Emek Gençliği üyeleriyle İzmit Bekirdere işçi duraklarında işçilerle buluşan Başaran, işçilerin seçeneksiz olmadığını ifade etti.

Başaran işçilere seçeneksiz olmadıklarını hatırlatıyor…
Başaran işçilerle sohbette…

“Sizlerle birlikte yöneteceğiz”

Kadın işçilerle uzun uzun konuşan Başaran, kadınların adayı olduğunu da söyledi. “Kimse sözünü tutmuyor” diyen bir işçiyle sohbet eden Başaran, “Biz diğerleri gibi değiliz, biz sermayenin adayı değiliz. Dedik ki, ‘Seçeneksiz değiliz, bu kent bizim ve biz yöneteceğiz.’ Sözünü tutmayan onlar, biz belediyeleri sizlerle birlikte, el ele yöneteceğiz dedi. İşçilere vardiyalarında kolaylıklar dileyen Başaran, “Ben işçilerin ve emekçilerin adayıyım” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica