Siyaset

Bahçeli; ‘Gerilim düşmeyecekse Amerika düşünsün’

Bahçeli; ‘Gerilim düşmeyecekse Amerika düşünsün’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD’yle vizelerin askıya alınmasına neden olan gerilimin düşürülmesini tavsiye ettiklerini belirtti. Bahçeli, “Ancak düşmeyecekse bunu biz değil, onlar düşünmelidir”. Bahçeli, kıraldan çok kralcı tavrıyla “gerilim düşmeyecekse Amerika düşünsün” gibi sıradan bir laf etti. Detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Bahçeli; ‘Gerilim düşmeyecekse Amerika düşünsün’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD ile yaşanan vize geriliminin düşürülmesini temenni ettiklerini belirtti. Bahçeli, “Vize konusundaki ABD’yle yükselen gerilimin düşürülmesi tavsiye ve temennimizdir. Ancak düşmeyecekse bunu biz değil, onlar düşünmelidir” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Diplomatların “mütekebbir” (kibirli) olmaması gerektiğim kaydeden Bahçeli, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye azar yiyecek, aza kanaat edecek, hiddet ve şiddetle, komplo ve karanlık kampanyalarla hizaya getirilecek bir ülke olamayacaktır. Vize konusundaki ABD’yle yükselen gerilimin düşürülmesi tavsiye ve temennimizdir. Ancak düşmeyecekse bunu biz değil, onlar düşünmelidir.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica