Siyaset

Bakanı Militan yapan FETÖ ile ilişkileri nedeniyle yaşadığı korkudur

Bakanı Militan yapan FETÖ ile ilişkileri nedeniyle yaşadığı korkudur Cumhuriyet Halk Partili Bekaroğlu, İçişleri Bakanı Soylu için şu iddiada bulundu: “FETÖ ilişkileri nedeniyle kapının önüne konulabileceği korkusu onu böyle militan yapıyor.” Bakanı Militan yapan FETÖ ile ilişkileri nedeniyle yaşadığı korkudur detaylar haberimizde…

Bakanı Militan yapan FETÖ ile ilişkileri nedeniyle yaşadığı korkudur

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun FETÖ ile ilişkisi olduğunu öne sürdü.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan’ın Soylu’nun bakanlık yapabilmesi için akıl sağlığı raporu gerektiğini söylediği açıklamalarını Twitter hesabından paylaşan, Bekaroğlu, şu notu düştü:

“AKP ile ilgili daha önce söyledikleri ve FETÖ ilişkileri nedeniyle kapının önüne konulmaktan korkuyor”

“Hayır Sevgili Başkanım; Bakanınki sağlık sorunu değil; Soylu mafya gibi açıklama yapıyor çünkü korkuyor, AKP ile ilgili daha önce söyledikleri ve FETÖ ilişkileri nedeniyle kapının önüne konulabileceği korkusu onu böyle militan yapıyor.

“…halkın bu gücün emanet edileceği bakanın akıl sağlığının yerinde olup olmadığını bilmeye hakkı vardır”

“Ne yazık ki hezeyanlar içinde kıvranan ve ne dediğini bilmeyen bir İçişleri Bakanı var. İçişleri Bakanlığı, elinde silahlı polis ve jandarma gücü olan bakanlıktır. Bu nedenle halkın bu gücün emanet edileceği bakanın akıl sağlığının yerinde olup olmadığını bilmeye hakkı vardır. Bakanın son günlerdeki açıklamaları ve üslubu sağlık raporu ihtiyacını daha kuvvetli bir şekilde ortaya çıkarmıştır. Milletin selameti açısından İçişleri Bakanlığı yapabilmek için artık akıl sağlığı raporu ibrazına ihtiyaç olduğu hatta bunun elzem olduğu net olarak ortaya çıkmıştır.”

“…provokatif yönetim, kriminal siyaset ustalığı…”

“Devletin tepesinde provokatif yönetim, kriminal siyaset ustalığı gösteriyorlar. Devlet makamının koruması altında mafya babası ağzıyla konuşanların Bakanlık koltuklarında oturduğu çürümüşlükle karşı karşıyayız. Bu çürümüşlükle aynı dili kullanmayacağız. Bu mafyatik üslup bütün vatandaşların güvenliğini tehdit eder mahiyet almıştır. Artık bizim için sadece kirli siyasetle mücadele değil mafyatik iktidar tarzıyla mücadele de bir zorunluluk halini almıştır. Bakanın konuşmasındaki düzeysizlik Belediye Başkanlarımıza dönük saldırı, tehdit, şantaj ve operasyonun arka planının da delilidir. Bakan küfür ediyor, sövüyor, tehdit ediyor. Bu hakaret, küfür ve tehditleri için yargı yoluna gideceğiz ahlaki değerlendirmeyi ise milletimize havale ediyoruz.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica