Ekonomi

Bankaların öğrenci kredileri için sağladığı olanaklar

Bankaların öğrenci kredileri için sağladığı olanaklar Günümüzde çalışanlar ve emekliler kadar, eğitim yaşamında olanlar için de nakit ihtiyacı söz konusudur. Öğrenciler için bazı bankalar kredi fırsatı sunmaktadır. Öğrenci kredisi, gelir belgesi veya kefil gerektirmeyen bir kredi türüdür. Ancak birçok banka bu krediyi vermek için riskleri ve kredi notunu göz önüne almaktadır. Bazı bankaların öğrenci kredisi için sunduğu koşulları sizler için inceledik. Bankaların öğrenci kredileri için sağladığı olanaklar detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Bankaların öğrenci kredileri için sağladığı olanaklar

“Öğrenci kredisi, gelir belgesi veya kefil gerektirmeyen bir kredi türüdür”

Günümüzde çalışanlar ve emekliler kadar, eğitim yaşamında olanlar için de nakit ihtiyacı söz konusudur. Öğrenciler için bazı bankalar kredi fırsatı sunmaktadır. Öğrenci kredisi, gelir belgesi veya kefil gerektirmeyen bir kredi türüdür. Ancak birçok banka bu krediyi vermek için riskleri ve kredi notunu göz önüne almaktadır. Bazı bankaların öğrenci kredisi için sunduğu koşulları sizler için inceledik.

Deniz Bank

*Deniz Bank hesabı olan öğrenciler kendilerine sunulan 0.99 faiz oranlı krediden yararlanabilir. Hesabına ailesinden düzenli para giren öğrenciler 2 Bin TL tutarındaki krediyi 48 ay vade ile ödeyebilir.

Ziraat Bankası

*Eğitim kredisi ihtiyaçlarınız için Ziraat Bankası tarafından sunulan öğrenci kredisinden yararlanabilirsiniz. 36 aylık bir vade ile ödenen kredilerde kefil zorunluluğu bulunmamaktadır.

Garanti Bankası

*Garanti Bankası tarafından sunulan eğitim ve özel okullar için verilen krediden yararlanabilirsiniz. Eğitim yaşamınızda gerekli olacak ödemeler için verilen kredinin oranı ortalama 1,31 olarak hesaplanmıştır. En çok 25 Bin TL kredi hakkı bulunmaktadır.

Vakıf Bank

*Hem devlet hem de özel okul ve onaylı kurslar için gerekli nakit ihtiyacınızı Vakıf Bank öğrenci kredisi ile karşılayabilirsiniz. Başvuru koşullarını yerine getirenler için vade süresi 12 ay ve alınacak kredi en çok 40 Bin TL olarak belirlenmiştir.

Yukarıda yer alan bankalar dışında bulunan bankalar ve finans kuruluşlarının da öğrencilerimize verdiği krediler özel koşullarla verilmektedir. İşte bu bankaların içinden seçilen bu bankalar en iyi koşullarda kredi verdiği için sizlere bu bankaların sağladığı olanakları ve koşulları sunduk.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica