Genel

Başaran Türkiye Engelliler Meclisiyle protokol imzaladı

Başaran Türkiye Engelliler Meclisiyle protokol imzaladı Kadın temsiliyetine ve kadın erkek eşitliğine önem verdiklerini söyleyen Başaran, KA.DER’in 13 maddelik ‘Kadın Dostu Kent’ taahhütnamesini… detaylar haberimizde…

Başaran Türkiye Engelliler Meclisiyle protokol imzaladı

Verimli mahalle ziyaretleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran; Başiskele ve İzmit’te ziyaretlerde bulundu. Başaran, Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER) ve Türkiye Engelliler Meclisi’nin protokollerini imzaladı.

Başaran’dan gazete ziyareti…

Emek Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran; Başiskele’de Kocaeli Barış Gazetesini ziyaret etti. Başaran, gazete ziyaretinin ardından İzmit’te KA.DER ve Türkiye Engelliler Meclisi’nin belediye başkan adayları için hazırladığı protokolleri imzaladı. İzmit Şirintepe’de evleri dolaşan Başaran, burada vatandaşa yerel yönetim anlayışını anlattı.

Engellilerin protokolüni de imzaladı

“Kadın ve Engelli dostu kent”

31 Mart yerel seçimlerinde 8 bin 257 Belediye Başkan adayının sadece 652’si kadın. Reyhan Başaran 652 kadın aday arasında buluyor. Kadın temsiliyetine ve kadın erkek eşitliğine önem verdiklerini söyleyen Başaran, KA.DER’in 13 maddelik ‘Kadın Dostu Kent’ taahhütnamesini imzaladı. Türkiye Engelliler Meclisi’nin 9 maddelik ‘Engelliler İçin Erişilebilir Kent’ protokolünü de imzalayan Başaran, ‘engelli dostu kent’ ve belediye başkanı olacağının sözünü verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica