Siyaset

Başbakan Binali Yıldırım ve Kemal Kılıçdaroğlu Afrin Harekatını görüştü

Başbakan Binali Yıldırım ve Kemal Kılıçdaroğlu Afrin Harekatını görüştü Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, görüşmeyi verimli olarak değerlendirirken; Yıldırım, “Hassasiyetimiz Türkiye’nin toprak bütünlüğüdür. Şu ana kadar asker kaybımız yok” dedi. Başbakan Binali Yıldırım ve Kemal Kılıçdaroğlu Afrin Harekatını görüştü detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Başbakan Binali Yıldırım ve Kemal Kılıçdaroğlu Afrin Harekatını görüştü

Yıldırım ve Kılıçdaroğlu, ortak açıklama yaptı

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Kılıçdaroğlu, ortak açıklama yaptı.

“Askerlerimiz görev yaparken Suriye’nin toprak bütünlüğüne de katkı yapıyorlar”

Kılıçdaroğlu, “Son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Zeytin Dalı Harekatı kaçınılmaz olarak ülkenin gündemine geldi. En büyük arzumuz kimsenin burnunun kanamadan operasyonun tamamlanmasıdır. Askerlerimiz görev yaparken Suriye’nin toprak bütünlüğüne de katkı yapıyorlar” dedi.

“Şu ana kadar herhangi bir asker kaybımız yoktur”

“Terör faaliyetlerini yok etmek amacıyla bir harekat başlattık” diyen Başbakan Binali Yıldırım, “Hassasiyetimiz Türkiye’nin toprak bütünlüğüdür. Harekat devam etmektedir. Şu ana kadar herhangi bir asker kaybımız yoktur” şeklinde konuştu.

“Bölücü mesajlar soruşturmaya tabii tutuluyor”

Siyasi partilerin, ana muhalefet ve MHP’nin harekata destek verdiğini belirten Yıldırım, “Cılız sesler çıkmakla beraber kayda değer olay yoktur. Bölücü mesajlar soruşturmaya tabii tutuluyor” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica