Genel

Başkan Hürriyet: “AKP ve MHP’liler EYT’lilerden öç alıyorlar!”

Başkan Hürriyet: “AKP ve MHP’liler EYT’lilerden öç alıyorlar!”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, EYT’li işçilerin tazminatlarını ödemek üzere arazi satışının Akp ve Mhp oylarıyla reddedilmesi üzerine, “Hem bizi ekonomik anlamda zora sokmak istiyorlar hem de EYT’lilerden öç almış oluyorlar” dedi – akarhaber

İzmit Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında EYT’li işçilerin tazminatlarının ödenmesi için arazi satışı gerçekleştirilmesi Akp ve Mhp’li meclis üyelerinin oylarıyla reddedildi. Başkan Hürriyet konuyla ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: EYT’lilerden ÖÇ ALIYORLAR…! Kaybedeceğimi bilsem de EYT Yasasını çıkarmam dediler. Çifte dikiş bunlar dediler.

AKP’Lİ BELEDİYELERE VERİLEN KREDİ BİZE VERİLMEDİ

Ama seçim geldi çattı, mecburen yasayı çıkardılar. Yarım yamalak da olsa. Hala maaşı bağlanmayanlar olduğu söyleniyor. EYT tazminatları için Akp’li Belediyelere verilen kredi bize verilmediği için ve bütçe planı içinde bulunmayan büyük bir rakam olduğu için biz de arazi satmak istedik ama AKP ve MHP HAYIR dedi. Hem bizi ekonomik anlamda zora sokmak istiyorlar hem de EYT’lilerden öç almış oluyorlar.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica