Genel

Başkan Hürriyet: Belediyeyle ilgili benim bilmediğim bir konuyu AKP’liler nereden biliyor?

Başkan Hürriyet: Belediyeyle ilgili benim bilmediğim bir konuyu AKP’liler nereden biliyor?

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, SGK borçları ile ilgili yaptığı basın açıklamasında, “Araçlara haciz konulduğundan basın haber yapmadan önce haberim olmadı. Haber yapılınca il müdürlüğüne sorup öğrendik. Bunları kim haber yaptırıyor? Kim el altından haber alıyor?” dedi- akarhaber

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet basın toplantısı gerçekleştirdi. Hürriyet toplantıda SGK borçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Hürriyet toplantıda şu ifadeleri kullandı; Bir belediye tarafının borcu var, bir de belediye şirketi olan BEKAŞ’ın SGK borcu var. Ayrıca takibe girmeyip şu an işleyen borçlarımız var. Bizim takas teklifimiz bütün borçlara yönelik olaraktır. Biz haciz işlemini tapuda tesadüfen öğrendik. Bize bildirim yapılmadı. Araçlara haciz konulduğunu basın haber yapmadan önce benim hiç haberim olmadı. Siz haber yapınca il müdürlüğüne sorup öğrendik.

“KİM EL ALTINDAN HABER ALIYOR”

Bunları kim haber yaptırıyor? Kim el altından haber alıyor? Belediyeye kurumsal olarak bildirilmeyen bir şeyden nasıl birilerinin bilgisi oluyor? AKP’li Talha Kös açıklama yapmıştı. Benim bilmediğim bir şeyi Talha Kös nereden biliyor? Kafamızda deli sorular var. Kurumları bir sopa gibi, dövme aracı gibi kullanıp İzmit Belediyesini sıkıştırma politikasını biraz da buradan yola çıkıp söylüyoruz. Bütün belediyelere uygulanan rutin bir politika olmuş olsaydı altında bu kadar şey aramazdık.

“BAŞKA NİYETLER OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ”

Ama İzmit Belediye Başkanının, yardımcılarının, ilgili müdürlerin haberinin olmadığı haciz işlemlerini nasıl oluyor da dışarıdan kişiler duyuyor ve bunu apar topar haber yaptırıyorlar. Neden haber yaptırıyorlar? Tam da biz kalan araçlarımızı satın almak için mücadele ederken. Tam da biz gelir amaçlı dairelerimizi satmaya çalışırken. Burada başka niyetler düşünüyoruz. Bu çok ilginç. Araçlara haciz konulduğunu bilmiyorduk. Bize hiç kimse bildirim yapmadı. Haber ve AKP’lilerin açıklaması ile öğrendik. Türkiye’nin geldiği durum ne yazık ki böyle.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica