Genel

Başkan Hürriyet: Elimde AKP’lilerin akrabalarına verdikleri işler var

Hürriyet: Elimde AKP’lilerin akrabalarına verdikleri işler var

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçmiş dönemde eşe dosta verilen, rant sağlanan, kamu zararına yol açan işleri belgeleriyle kamuoyuna duyurdu. Hürriyet, “Elimde o kadar çok AKP’linin kendi akrabalarına verdikleri işler var” dedi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Sürekli eşe dosta para aktardınız deyip duruyorlar. Çok geçmişe girmeyeceğim. Elimde o kadar çok AKP’linin kendi akrabalarına verdikleri işler var ki. Yönetici arkadaşların yılda 3 milyonun üstünde doğrudan teminle parça parça işler var. Gülümse Kafe artık marka oldu. Herkesin huzurla uygun ücretli hizmet aldığı bir kafe. Zamanında işletme elindeydi. Aylık 4 bin 50 lira kira alıyorduk. İhalesi bitti, yıktık ve yeniden yaptık. Üstelik çok cüzi bir rakama yaptık.

4 BİN LİRAYA KİRAYA VERDİKLERİ YERDEN GÜNDE 27 BİN LİRA CİRO YAPIYORUZ

Şimdi şirketimiz işletiyor. Yüzde yüzü belediyemize ait olan SARBAŞ işletiyor. Şu anda en kötü gününde günlük cirosu 10 bin lira. Ayda en az 300 bin lira para yapar. Sadece 200 binini masrafa çıkarsanız en az 100 bin lira temiz parası var. Ben en azını söylüyorum. Geçen günlük ciro 27 bin lirayı buldu. Ben bunu mecliste söylediğimde AKP’li arkadaşlar gülmüşler. Aylık 10 bin lira sanıp gülmüşler hem de 4 bin liraya kiraya verenler. Onlar ayda 4 bine vermişler, biz günde 27 bin TL kazandırıyoruz bu millete. Onlar sadece şaşkın şaşkın izliyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica