Genel

Başkan Hürriyet, geçmiş dönem doğrudan temin rakamlarını açıkladı

Başkan Hürriyet, geçmiş dönem doğrudan temin rakamlarını açıkladı

“GEÇMİŞ DÖNEME BAKARAK BİZİ AYAKTA ALKIŞLAMALISINIZ”

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Nisan ayı meclis toplantısının ardından geçmiş döneme ait doğrudan temin rakamlarını açıklayarak, “Bu zorlu ekonomik şartlara rağmen, hiçbir destek almadan böylesi bir aşım oranı için bizi ayakta alkışlamalısınız” dedi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Nisan Ayı Meclis Toplantısında 2021 yılı faaliyet raporu sunumu gerçekleştirdi. Algı yönetimleri ve mevzuata aykırı raporlarıyla yapılan işlerin ve verilen hizmetlerin kamuoyuna duyurulmasına engel olma çabalarının yersiz olduğunu belirten Başkan Hürriyet, “İzmit Belediyesi geçmiş dönemde 2011 yılında 17 milyon 884 bin lira ile yüzde yüzde 40, 2012 yılında 20 milyon 769 bin lira ile yüzde 32, 2013 yılında 19 milyon 350 bin lira ile yüzde 22 doğrudan temin harcaması yapmış. Bu 3 yılda toplam 58 milyon demektir.

SINIRLARIMIZI ZORLAYARAK

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en zorlu ekonomik koşullarının yaşandığı, sebze meyve fiyatlarının dahi cep yakar hale geldiği, yakıt fiyatlarından arabaların çürümeye bırakıldığı, tarımın durduğu, çiftçinin küstüğü böylesine zorlu bir süreçte biz İzmit Belediyesi olarak sınırlarımızı zorlayarak her zaman her alanda üretim dedik. Arkamızda bir destek olmadan kendi öz gücümüzle her vatandaşa dokunacak çalışmalar yaptık. Bütün bu zorluklara rağmen doğrudan temin aşım oranımız yüzde 8,9 olduğu için bizleri ayakta alkışlamalısınız” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica