Bilim-Teknoloji

Başkan Hürriyet, öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Başkan Hürriyet, öğrencilerin heyecanına ortak oldu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’na merhaba diyen Hakkaniye İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yeni eğitim öğretim yılı heyecanını yaşayan öğrenci ve veliler ile buluştu. Hakkaniye İlkokulu ve Ortaokulu’na giden Başkan Hürriyet’e İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu, Muhtar Hizmet Masası Koordinatörleri Turgay Oruç ve Ali Filiz, Hakkaniye Mahalle Muhtarı Nihat Sarı ve Fethiye Mahalle Muhtarı İsa Altıntaş eşlik etti.

AİLELER İÇİN GURURLU BİR DÖNEM

Öğrenci ve veliler ile yakından ilgilenen Başkan Hürriyet, “Yeni eğitim öğretim yılı hepinize başarı getirsin. İleride başarılı bireyler olabilmeniz için geçtiğiniz bu yollarda güzel güzel derslerinize çalışın. Aileler için gururlu bir dönem. İnsan her yeni dönemde ayrı bir heyecanlanıyor. Allah bütün velilerimize kolaylıkları versin.

HER ZAMAN ÇOCUKLARIN YANINDAYIZ

Biz de İzmit Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimlerine elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Böylesi zor ekonomik koşullarda ailelerin yükünü biraz da olsa rahatlatabilmek adına kaynaklarımızı paylaşıyoruz. Her zaman çocuklarımızın eğitimine yardım etmeye hazırız” dedi.

ÇOCUKLARA ÇANTA HEDİYE EDİLDİ

İzmit Belediyesi okul ziyaretinde, yeni eğitim öğretim yılına başlayan öğrencilerin eğitimlerine destek sağlamak için okul çantası dağıttı. Okul yönetimi, çocuklar ve velileri ziyaretlerinden ve eğitime verdiği desteklerden ötürü Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini sundu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica