Siyaset

Başkan Hürriyet’ten CHP İl Başkanı Sarı’ya hayırlı olsun ziyareti

Başkan Hürriyet’ten CHP İl Başkanı Sarı’ya hayırlı olsun ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu tarafından İl Başkanı olarak seçilen Bülent Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu – akarhaber

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Harun Özgür Yıldızlı’nın istifasının ardından CHP Kocaeli İl Başkanı seçilen Bülent Sarı’yı ziyaret etti. İzmit Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve koordinatörleri ile CHP Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya’nın da yer aldığı ziyarette Başkan Hürriyet, Bülent Sarı’ya il başkanlığı görevinin hayırlı olmasını diledi.

HÜRRİYET BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette konuşan Başkan Hürriyet, “Size ve yönetiminize hayırlı ve uğurlu olsun. Önümüzdeki seçim tüm Türkiye için önemli bir seçim olacak. Bu dönemde sizlere başarılar diliyoruz. Seçim sürecinde bize düşen ne varsa destek vermeye hazırız” dedi.

SARI, “BİZE GÜÇ VERİYORSUNUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bülent Sarı, “Ziyaretiniz bizim için onur ve gurur oldu. Yakın zamanda seçim ile ilgili çalışmalara başlayacağız. Çok koşturup çok çalışacağız. İzmit Belediyesi hizmetleriyle lokomotif bir belediyedir. Bu anlamda bize güç veriyorsunuz” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica