Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Başkan Söğüt’ten Berat Kandili Mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Berat Kandilinin Müslümanlar olarak vicdanlarımızı muhasebeye çekme, nefislerimizi terbiye etme, kötülüklerden arınma ve hatalarımızın telafisi için eşsiz bir fırsat sunduğunu söyledi.

Başkan Söğüt’ten Berat Kandili Mesajı

Başkan Söğüt mesajında, Berat Kandili’nin Müslümanların sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah’a sığınarak günahlarından arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri mübarek gecelerden birisi olduğunu belirtti.

Başkan Şener Söğüt, “Mübarek üç aylar içinde yer alan, Ramazan’ın müjdecisi bu anlamlı gecenin, başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam dünyasının beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Mevlâ’dan niyaz ediyorum.

GÖNÜL BAĞLARI GÜÇLENMELİ

Bu kutsal gece, yeryüzünde hakkıyla idrak edildiğinde, inanıyoruz ki; Allah katında mutlaka karşılığını bulacak. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica