Bilim-Teknoloji

Batışehir Koleji Ana Okulu Başiskele’de Çocuk Şenliği İle Açıldı

Batışehir Koleji Ana Okulu Başiskele’de Çocuk Şenliği İle Açıldı

Yıldız Eğitim Kurumları Batışehir Koleji Anaokulunun 16. Şubesi Başiskele’de Serdar Mahallesi, Başiskele Belediye Hizmet Binası karşısı Yavuz caddesinde hizmete açıldı- akarhaber – Vacit Çelik

Açılışa katılan protokol birarada
Açılışa katılan protokol birarada

Ülke genelinde 15 şubesi bulunan İnci Yıldız Mete Eğitim Kurumları Ve Batışehir Koleji Ana Okulları 1 buçuk dönüm arazi üzerinde, Oyun bahçesi, 3 kat artı çatı katı hizmet binası, deneyimli öğretmen, yönetici kadrosu, tam zamanlı İngilizce eğitimi ve Montessori Eğitim Yönetimi ve 15 farklı branş ile Serdar Mahallesi Yavuz Caddesinde 2 saatlik çocuk şenliği KBB Bando ve mehteran takımı konseri ile açıldı.

Batışehir Koleji Anaokulu yöneticisi Mete Yıldızdan Belediye Başkanı Yasin Öze günün anısına tablo
Batışehir Koleji Anaokulu yöneticisi Mete Yıldız’dan Belediye Başkanı Yasin Özlü’ye günün anısına tablo

Batışehir Koleji Ana Okulu Başiskele açılışına, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, AKP Başiskele ilçe Başkanı Mustafa Koral, CHP Başiskele İlçe Başkanı Av. Anıl Acurman, AKP, CHP ve YRP Başiskele ilçe yöneticileri, AKP, Saadet Partisi ve CHP Başiskele Belediyesi Meclis üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Şamba ve Belediye Meclis Üyesi aday adayları, Serdar Mahallesi Muhtarı Yaşar Erdaş ve veliler ile mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile açılışı yapıldı.

Batışehir Koleji Anaokulu’nun hizmete açılış kurdelasını, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, AKP ve CHP İlçe Başkanları, Serdar Mahalle Muhtarı Yaşar Erdaş ve Yıldız Eğitim Kurumları Batışehir Koleji Anaokulu yöneticileri, İnci Yıldız ve Tuncay Mete Yıldız birlikte kestiler.

KBB Bandosu
KBB Bandosu

Yıldız Eğitim Kurumları Batışehir Koleji Anaokulunun Başiskele’de16. Şubesi İle hizmete sunulması ile ilgili olarak konuşan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Aileler için yaşamsal bir gereksinim olan Anaokullarımızın ilçemize ilgisi ve hizmet anlayışı bizi sevindiriyor. Mavisi, yeşili ile güzel olan ilçemizin eğitim kurumlarımızın varlığı ile yaşamın ayrıcalıklı bir ilçe olduğunu görmek de çok güzel. Saygın eğitim kurumumuza eğitim alanında başarılar diliyor ve üzerimize düşecek sorumlulukları karşılamaktan mutluluk duyacağımı iletmek istiyorum diyerek hayırlı olsun dileğini sundu.

KBB Mehteran Takımı
KBB Mehteran Takımı

Eğitimci bir Kurucu ile 25 yıl önce hayata geçen, Başiskele’de 16. Şubesini açan, #gelecegesozumuz var diyerek çeyrek asrı deviren İnci Yıldız Eğitim Kurumları ve Batışehir Koleji Anaokulları Başiskele’de hedefi 4 hizmet binası…

Montessori Eğitim Yönetimi ile eğitim sürecininin yönetildiği anaokullarında 15 farklı branş dikkat çekiyor. Golf, Robotik Kodlama, Stem, Jimnastik, Bale, Modern Dans, Akıl Oyunları, Satranç, Görsel Sanatlar, Drama, Halk Oyunları, Okçuluk, Müzik ve Ekoloji Tarım Atölyeleri program içerisinde uygulanıyor.

Tam zamanlı İngilizce eğitimi de Montessori Eğitim Yönetimi sürecinin içerisine dahil edilmiş olması dikkat çekiyor.

1,5 dönüm arazi üzerinde bulunan Başiskele Kampüsü ayrıca kapalı alanda bulunan bir de Kış Bahçesine sahip.

Doğa Okulu olarak tüm yaş gruplarını bünyesinde bulunduracak olan kampüs Serdar Mahallesi, Başiskele Belediye Hizmet Binası karşısı Yavuz caddesinde yer alıyor.

ERKEN KAYIT ANATAJLARI ile kayıt görüşmelerinin başladığı
Başiskele Kampüsünü ziyaret etmek isteyenler için;
0262 346 61 60 – 0533 368 81

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica