Doğa Tarım

Belediye Başkanlarını Üretim Seferberliğine Davet Ediyoruz

Belediye Başkanlarını Üretim Seferberliğine Davet Ediyoruz

Odabaş: Belediye Başkanlarına Açık Çağrı: Tüketime Harcadığınız Paraların Yarısını Üretime Harcayın. Kent Bahçeleri Projesiyle Ülkeyi Düzlüğe Çıkarabilirsiniz- akarhaber

doğal tarım hasadı ve plaket töreni
doğal tarım hasadı ve plaket töreni

 

MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, siyasi ayrım yapmadan ülkemizde görev başında bulunan tüm belediye başkanlarına üretim seferberliği çağrısında şu ifadelere yer verdi:

Sayın Belediye Başkanları, sosyal projelere harcadığınız paraların en fazla yarısı ile, ülkemizin gıda problemini çözebilirsiniz.

Kent Bahçeleri Projesini hayata geçirerek, işsiz ve emekli insanlara, kentin boş arazilerini üretime tahsis ederek, sadece yerin sürülmesi, hayvan gübresiyle gübrelenmesi, sulama ve tohum desteği vererek, hem kendi ihtiyaçlarını ücretsiz karşılamalarını ve hem de isteyenin fazla üreterek ürettiklerini tarlada satma imkanı sunarak, kentteki insanların ucuza gıda satın almalarını sağlarsınız.

Tarımsal üretimde en büyük masraf, işçilik ve ulaşımdır. Bu projeyle işçilik ve ulaşım giderlerini ortadan kaldırarak insanların sağlıklı ve ucuz gıdalara ulaşımını sağlarsınız.

Ülke genelinde tüm belediyeler bu projeyi hayata geçirdiği zaman ülkemizin gıda sorunu ortadan kalkar, gelecekteki kıtlık korkusunu da atmış oluruz.

Biz MARSİAD olarak iki yıldır bu örnek projeyi uyguladık. İsteyen tüm belediyelere hiçbir ücret talep etmeden projemizi paylaşmaya hazırız.

Gelin hep birlikte üretim seferberliği başlatalım.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica