Siyaset

Bilgin: “Niksarin Fidanları Koyverin Gidenleri”

Bilgin: “Niksarin Fidanları Koyverin Gidenleri”

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, CHP Lideri Özgür Özel’in de katılımıyla gerçekleşen Proje Tanıtım toplantısından sonra güçlü bir ekip ve yoğun programıyla seçim bölgesini karış karış gezmeye devam ediyor- akarhaber

Ülke genelinde diğer illerdeki yerel seçim gündemini de yakından takip eden CHP Büyükşehir adayı Bilgin Sayın Cumhurbaşkanının ‘Bu benim son seçimim’ diyerek seçmenden oy istediğini belirterek, Kocaeli seçmenine, “Niksarın Fidanları Koyverin Gidenleri” diye seslendi.

Atasoy Bilgin konuşmasında, “Giderlerse gitsinler, Kocaeli için ayağı yere basan güçlü projelerimizle biz geliyoruz. Onlar gidiyor biz geliyoruz” dedi.

Seçim Kampanyasının en başından itibaren rakip parti adaylarını ince esprili ve mizahi bir üslupla eleştiren Bilgin, AKP’li mevcut Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Kocaeli’de başkanlığı süresince son derece başarısız bir belediyecilik sergilediğini söyledi.

“AKP’li belediyeler 20 yıldır yapamadıklarını bu seçimlerde Kocaeli’de yeniden seçilirlerse yapacaklarını söylüyorlar. Söyledikleri yeni bir şey, yeni bir proje yok.bu açıklamaları komik buluyorum” diyen CHP Kocaeli Büyükşehir Adayı Atasoy Bilgin, yeniden aday gösterilen AKP’li mevcut belediye başkanına, “Sana soruyorum Tahir Bey, daha önce aklınız neredeydi, anladın sen onu” diye seslendi.

Atasoy Bilgin halen seçim çalışmalarına “Tahir Bey Anladın Sen Onu” başlıklı esprili kampanyası ile devam ediyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica