Siyaset

Bilgin: “Tahir Büyükakın’ın anlatacak hiçbir hikayesi kalmadı”

Bilgin: “Tahir Büyükakın’ın anlatacak hiçbir hikayesi kalmadı”

31 Mart yerel seçimlerine 2 hafta kala kampanyalara hız verildi. Adaylar, kalan kısıtlı sürede projelerini daha geniş seçmen kitlesine ulaşabilmek için zamanla yarışıyorlar- akarhaber

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’in kampanya gündeminde bu hafta el yakan çarşı pazar fiyatları, 14 Mart Tıp Bayramı, dernek ziyaretleri ve yerel basın ziyaretleri vardı.

Beyaz Yürüyüş
Beyaz Yürüyüş

Çarşı Pazar El Yakıyor! Belediye Kaynaklarını Halk İçin Kullanacağız

Bilgin önceki gün CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Yıldızlı, Muhip Kanko ve CHP Gölcük Adayı Özgür Yılmaz ile esnaf ve halkla dertleşmek için pazardaydı. Esnafın ve halkın kan ağladığını vatandaşın zor durumda olduğunu belirten Atasoy Bilgin “Fiyatlar cep yakıyor, esnaf kan ağlıyor, vatandaş zor durumda… Belediyenin kaynaklarını halk için kullanmaya başladığımız, dayanışma belediyeciliğimizle halkın yanında duracağız. Her kuşağın gurur duyacağı bir Kocaeli inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

ÇEDES’e de MESEM’e de Geçit Yok

ÇEDES MESEM Eylemi
ÇEDES MESEM Eylemi

ÇEDES Karşıtı Laik Demokratik Eğitim Platformu’nun düzenlediği basın açıklamasına da katılan Bilgin, “Evlatlarımızı, geleceğimizi din görevlilerine teslim ederek öğrencileri “Değerler Eğitimi” adı altında laik eğitim sisteminden uzaklaştırmayı hedefleyen ÇEDES’e de, MESEM ile staj adı altında çocuk İşçiliğine de geçit vermeyeceğim” diye konuştu.

CHP Büyükşehir Adayı Atasoy Bilgin burada yaptığı konuşmasında, “Kocaeli’yi hak ettiği çağdaş standartlara kavuşturmak ve gençlerin, kadınların, tüm kentlilerin özgürce yaşadığı aydınlık bir gelecek için her alanda mücadeleye sonuna kadar varım!” ifadesini kullandı.

Demokrat Kocaeli Gazetesi’ne Ziyaret

Samsunlular dernekler federasyonu ziyareti
Samsunlular dernekler federasyonu ziyareti

Bilgin’in basın temaslarında Demokrat Kocaeli Gazetesi’ne ziyaret de vardı. Atasoy Bilgin, “Genel Yayın Yönetmeni Sayın Mevlüt Soysal ile sohbet ederek şehrin nabzını tuttuk. Halkımızın duyulmadık bir sorunu kalmasın istiyoruz. Göreve geldiğimizde herkesin sesi duyulacak, Göreve geldiğimizde Kocaeli’de yepyeni bir dönem başlayacak!” dedi.

Samsunlular ve Tokatlılar Derneklerine Ziyaret

Dün Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ve Marmara Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni de ziyaret eden CHP Büyükşehir Adayı Bilgin: “Marmara Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Recep Çiçek’e, Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Şakir Töngel’e ve dernek üyelerine, CHP Gebze İlçe Başkanımız Gökhan Orhan ve Belediye Meclis Üyesi adaylarımızla bizi ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum” diyerek, “Hemşehrilerimizin sorularını yanıtladım ve Kocaeli’ye dair vizyonumuzu paylaştım. Engeller yok, umutsuzluk yok, Kocaeli’yi parlatacak gücümüz var!” açıklamasını yaptı.

TMMOB İl Koordinasyon Kurulu’na katıldı

Tokatlılar derneği ziyareti
Tokatlılar derneği ziyareti

Bilgin, CHP Milletvekili Muhip Kanko ile birlikte Kocaeli TMMOB İl Koordinasyon Kurul Toplantısına katıldı.
Bilgin burada “Başta Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Mehmetali Elma olmak üzere tüm koordinasyon kurulu üyeleriyle, sektördeki güncel gelişmeleri değerlendirmekten ve ortak çözümler aramaktan bir kez daha onur duydum. Birlikte yazacağımız hikayede, Kocaeli’nin başarısı daima anılacak!” diye konuştu.

TTB Kocaeli Şubesi’nce düzenlenen Beyaz Yürüyüş’e katılım ve 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı!

CHP Büyükşehir Adayı Atasoy Bilgin dün 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kocaeli Tabip Odası’nın gerçekleştirdiği ‘Beyaz Yürüyüş’e katıldı. Yürüyüşün ardından TTB Kocaeli Şube Başkanı Prof. Dr. Ayşe Engin Arısoy ve TTB heyeti ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan Bilgin, sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı ve hekimlere seslendi.

Bilgin Mesajında şu ifadeleri kullandı: “Tıbbın ışığında, insan sağlığı için gece gündüz demeden çalışan tüm doktorlarımıza, hemşirelerimize ve sağlık çalışanlarımıza minnettarım. Sağlık çalışanlarımızın fedakarlığı ve özverisi, toplumun sağlığı için yaptıkları önemli hizmetleriyle her daim takdirimizi görecektir. Tıp Bayramı’nız kutlu olsun, Kocaeli’de sağlıkla dolu nice yıllar dilerim!”

Mevcut yönetimin anlatacak hiçbir hikayesi kalmadı

Atasoy Bilgin seçim kampanyası çerçevesinde gerçekleştirdiği ziyaret ve temaslarda sık sık mevcut AKP’li belediyenin başarısızlığına vurgu yaparak, eleştirilerini yöneltmeye devam etti. Bilgin, Başkan Büyükakın ve ekibine yüklendiği konuşmasında, “İnsanlarımız geçinemiyor ve daha iyi bir gelecek hayali bile kuramıyor. Sağlık, ulaşım, kaynak kullanımı ve daha birçok konuda yeterince mazeret ürettiler. Oysa bizim çözümlerimiz hazır, söyleyecek sözümüz çok: geleceği beraber şekillendireceğiz, şehrimizin söndürülen yıldızını yeniden parlatacağız! Mevcut yönetimin anlatacak hiçbir hikayesi kalmadı” dedi.

CHP Büyükşehir Adayı Atasoy Bilgin son olarak Yıldızı Yeniden Parlayacak Kocaeli için hazır olduklarına dikkat çekti ve “Depreme hazırlıktan ulaşıma, gençlere yurttan çevreye, Halk Süt’ten Halk Marketlere, kreşlerden Kocaelispor’a… Bu şehrin her sorununu çözeceğiz!” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica