Genel

Bilim Adamları ve Mucitler Hendek Belediyesinde

Bilim Adamları ve Mucitler Hendek Belediyesinde … Akosman; “Bizim kuruluşumuzun amacı nerede bir sorun varsa onu halletmek üzerine yer alıyoruz. Yoksa Cevat gider Cumhur gelir” dedi. detaylar haberimizde…

Bilim Adamları ve Mucitler Hendek Belediyesinde

Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi; Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette ayrıca; derneğin Organizasyon Kurulu Başkanı olan Sakaryaspor Başkan Adayı İşadamı Murat Akosman’da yer aldı.

Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Uygur; beraberindeki derneğin Hendek İlçe Başkanı olan Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öztürk, Organizasyon Kurulu Başkanı Sakaryaspor Başkan Adayı İşadamı Murat Akosman, Ticaret Kurulu Başkanı İşadamı Ömer Türit ve İşadamı Muhammed Bingal ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti.

Nezih ve samimi bir atmosferde geçen ziyarette; güncel konular, çalışmalar ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi’nin başkan ve yöneticileri ziyarette; önümüzdeki ay içerisinde yapılacak Sakaryaspor Kongresi ile ilgili, Sakarya’ya Sakarya ile ayniyeti olacak futbolcular, Sakarya merkezli teknik direktörlerle sağlayacakları çözümleri ve buna bağlı projelerinden bahsetti.

Sakaryaspor Başkan Adayı Murat Akosman; Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi olarak Sakaryaspor’un hak ettiği yere getirmek için yola çıkarak Sakaryaspor başkanlığına aday olduğunu ifade ederek, “Sakarya’da herkesin söz hakkını dile getireceğiz. Bizim kuruluşumuzun amacı nerede bir sorun varsa onu halletmek üzerine yer alıyoruz. Yoksa Cevat gider Cumhur gelir. Onlar gider Murat gelir, Uğur gelir onlar gider başkaları gelir ve bu hep hep kısır bir döngüye girer. Sakaryaspor bu döngüden kurtulmalıdır. Biz bu şehrin çocukları olarak, bu şehre hizmet eden iş adamları olarak, Sakaryaspor’u hak ettiği yere getirmek için kolları sıvadık” dedi.

Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi’nin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Hendek İlçesi’nin başarılı ve sevilen Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu; “Biz halka hizmet etmek için buradayız. Bizim makamla şöhretle işimiz yok. Bizim tek gayretimiz halka hizmettir. Bu vesileyle Sakaryaspor Başkanlığına Aday olan Murat Akosman beyi çıktığı bu yolda tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica