Genel

Büyük Ustaya sevenlerinden sevgi seli

Büyük Ustaya sevenlerinden sevgi seliAteş; “Hastane’nin corona vakalarına hizmete hazırlanması dolayısı ile istirahat ve ilaç tedavisi ile evde devam ediyoruz. Geçirdiğim başarılı operasyonun ardından kısa sürede toparlanarak tüm sevenlerim ile birlikte olacağım” dedi. detaylar haberimizde…

Büyük Ustaya sevenlerinden sevgi seli

Şehrimiz Kocaeli’nden dünyaya açılan kültür mirasımız uluslararası sanat abidemiz sanatçı Kuklacı/ Yazar Metin Ateş geçirdiği ağır kasık fıtığı rahatsızlığı ile sevenlerini üzdü ama başarılı geçen operasyon neticesinde şimdi sağlığına kavuşuyor.

Dr. Gökhan Pösteki den başarılı operasyon…

18 Nisan’da Kocaeli Devlet Hastanesinde İki taraflı arıza veren kasık fıtığı rahatsızlığı ile ilgili Genel Cerrah uzmanı Dr. Gökhan Pösteki tarafından 2.5 saatlik başarılı operasyonun sonucunda ertesi gün taburcu oldu. Tedavisi evinde devam edilen büyük usta bu önemli rahatsızlığı kazasız belasız atlatıyor.

Tüm yurttan sevgi seli…

Büyük usta Metin Ateş’i ameliyatı sırasında ve sonrasında sevenleri yalnız bırakmadı. Yoğun bir telefon ve mesaj trafiği ile hem Reel’de hem de sosyal medya’da ustaya sevenleri adeta sevgi seli ile akın etti. Operasyon sırasında ve sonrasında asistanı Mustafa Göksel’de kendisine refakat ederek yanında bulundu.

Hastane Coronavirüs vakalarına hazırlandığı için…

Büyük usta Metin Ateş şunları söyledi: “Tüm dünyayı ve ülkemizi de saran corona virüs salgını dolayısı ile geçirdiğimiz bu zorlu günlerde rahatsızlığımın ciddiyeti dolayısı ile ameliyatımı erkene aldılar. İki bölümde alınarak sorunsuz bitirildi. Hastane’nin corona vakalarına hizmete hazırlanması dolayısı ile istirahat ve ilaç tedavisi ile evde devam ediyoruz. Geçirdiğim başarılı operasyonun ardından kısa sürede toparlanarak tüm sevenlerim ile birlikte olacağım. Öncelikle operasyonumu başarı ile gerçekleştiren Dr. Gökhan Pösteki hocamıza, yanımda bulunan Asistanım Mustafa Göksel kardeşime gerek telefonla gerek ziyarete gelerek ve gerekse de sosyal medya üzerinden arayan soran mesaj gönderen sevgi seli ile akın eden eş, dostlar ve tüm sevenlerime şükranlarımı sunuyorum. Hepiniz iyi ki varsınız.”

Bizde akarhaber ailesi olarak büyük ustaya geçmiş olsun diyor en kısa sürede sevenlerine kavuşmasını ve acil şifalar dileklerimizle ayağa kalkmasını diliyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica